Kakuatan Super tina Nyetak Kalungguhan

3D Lead Scoring Infographic

Kami parantos ngagaduhan infographic ieu dina sababaraha waktos, sareng kami leres-leres bungah ngeunaan ilustrasi sareng eusina. Hatur nuhun kana kolaborasi sareng tim kami di DK New Media, urang software automation marketing sponsor di Right On Interactive (ROI), sareng bakat luar biasa ti Ryan Howe di Komik Henchmen, kami bagja ngungkabkeun Kakuatan Super tina Nyetak Kalungguhan.

Nyetak timah sanés mangrupikeun fenomena anu énggal, tapi ROI ngagaduhan sudut pandang anu béda nalika nyetak timah. Dina panonna, nyetak 3D mangrupikeun hal anu penting, anu mangrupikeun perpanjangan naon anu nyetak timah sareng asuhan ayeuna. Ieu sapertosna:

Nyetak Propil + Nyetak Dursasana + Tahap Siklus = Nyetak 3D

Infographic ieu teuleum kana masing-masing tahapan nyetak 3D sareng kumaha carana bakal masihan pandangan anu jelas ngeunaan nyatana skor 3D. Kumaha anjeun nyetak palanggan sareng prospek anjeun ayeuna? Kumaha béntenna sareng modél ieu?

Upami anjeun milari inpormasi lengkep, parios pidéo pang anyarna ngeunaan automation pamasaran sareng timah piara. Sareng terasrasakeun kakuatan super nyetak timah!

Kakuatan Super tina Nyetak Kalungguhan, Software Automation Marketing

 

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.