Dahar Dogfood sorangan

Anjeun bakal mendakan istilah ieu dianggo sakedik dina Internét. Nalika kuring nyarioskeun blogging perusahaan, Kuring nganggo istilah éta saprak perusahaan kami ngarah langsung ti… blogging perusahaan.

Kitu cenah, ieu poto anu mereun anu kuring mendakan ngalangkungan StumbleUpon di Blog témbal Rope. Ngobrol ngeunaan tuang dogfood anjeun nyalira!

money_glass

Jenis pariwara naon anu anjeun tiasa hasil ku ngahijikeun produk anjeun nyalira? Hoyong ningali sababaraha conto deui ieu!

10 Komentar

  1. 1

    Demo hébat.

    B2B pamasaran peryogi langkung narik ati, démo anu berkesan sapertos kieu.

    Salaku anak copywriting, kuring ngalakukeun salah sahiji kanggo buku spésipik kuring: éta ngagaduhan lalaki di panjara sareng panto sél dicekel ditutup ku konci sapédah Kryptonite. Judulna ngan saukur 'maling Sapédah'.

  2. 2

    Doug, sanaos ieu ngajantenkeun poto anu hébat, kaleresan, numutkeun kuring, ngajantenkeun pamasaran anu goréng ieu.

    Sabenerna, éta ngan $ 500 tina mata uang asli anu ditumpukkeun di luhur artos palsu, sareng jalma-jalma ngan ukur tiasa nganggo dampal suku pikeun nyobaan ngabobol éta. Satpam aya pikeun mastikeun yén teu aya anu ngalanggar aturan sareng jalma henteu tiasa ngajaga artos upami ngalanggarna. -GizModo

    Jigana promosi ieu sahenteuna saeutik anu nipu, sabab ngan ukur nempatkeun sababaraha ratus dolar sareng gaduh kaamanan ayeuna nunjukkeun yén klaim ngeunaan produk éta jauh ngaleungitkeun kamampuan anu saleresna. Entong anjeun karaos sakedik kempis saatos anjeun terang kanyataan ieu?

    Éta ogé sanés conto "tuang dogfood anjeun nyalira." Éta istilah industri parangkat lunak pikeun nguji dina aplikasi anu anjeun jieun ku ngagunakeun éta pikeun ngajalankeun bisnis anjeun nyalira. Ieu is hal anu anjeun lakukeun di Compendium, tapi nyimpen tumpukan artos palsu sadayana sareng penjaga kaamanan sababaraha jam dina démo umum sanés ngajalankeun usaha anjeun dina produk anjeun. Pikeun 3M janten saleresna "tuang dogfood nyalira," aranjeunna kedah nganggo gelas kaamananna pikeun mayungan aset perusahaan sacara signifikan.

    Jalma pantes dirawat kalayan jujur ​​sareng hormat, sareng bangga nganggo produk anu anjeun jiptakeun mangrupikeun cara anu hadé pikeun nunjukkeun aranjeunna yén anjeun yakin kana karya anjeun nyalira. Ngumpulkeun poto-op anu dikontrol pikeun ngahasilkeun buzz palsu sigana kirang leres-leres jujur ​​sareng hormat. Ieu mangrupakeun stunt, sanés nunjukkeun kapercayaan anu mantep kana produk anjeun nyalira. Saur kuring 3M kedah ngaréaksikeun kumaha jalma narjamahkeun poto ieu sareng nyungkeun hapunten.

    • 3

      Hai Robby!

      Wah - anjeun pangamat literal pisan! (pelengkap, sanés ngahina).

      Re: tuang dogfood nyalira - naha sistemna parangkat lunak atanapi iklan, éta henteu janten masalah. Éta pendapat kuring sareng kuring tetep nuturkeun éta.

      Re: Iklan - apresiasi kuring pikeun kreativitas anu kalibet dina iklan. Naha éta stunt atanapi henteu henteu masalah; éta ngajantenkeun jalma mikirkeun produk atanapi jasa.

      Anjeun nganggap maksud éta literal - yén aya sababaraha juta dolar di tempat terbuka yén 3M mayungan ku gelasna nyalira. Anggapan kuring béda - kantun aranjeunna hoyong nyarioskeun carita. Pas ningali gambar na, kuring ngartos carita na.

      Dina pamanggih kuring, kuring yakin éta iklan anu kuat.

      • 4

        Janten anjeun nyarios yén milari kanyataanna saatos ningali poto éta teu aya pangaruhna kana persépsi anjeun ngeunaan iklanna? Kuring ngaramal yén ampir saha waé anu ningali poto ieu terus diajar yén éta mangrupikeun pancén siang, aya satpam, anjeun ngan ukur tiasa najong gelas, sareng ampir sadaya artos palsu - bakalan karaos kempes. Ieu ciri khas tina awon pariwara: nalika anjeun terang yén anu anjeun anggap leres leres henteu.

        Mangrupikeun ide anu saé pikeun 3M pikeun nunjukkeun kakuatan gelasna di tempat umum. Tapi naha henteu nyetél kubus anu dijagaan sareng tumpukan batu bata dina kaca gelas? Atanapi ngadamel lantai gelas? Ieu nyarioskeun carita anu saé leres pisan!

        • 5

          Kuring jujur ​​henteu. Unggal iklan anu urang tingali ayeuna ngagedéan pikeun 'nyaritakeun carita', naha éta iklan mobil atanapi iklan Google Adwords. Sakali deui, saur kuring 3M hajatna ngabohong, éta ngan saukur pikeun ngahasilkeun iklan kreatif.

          Dina hal ieu, saur aranjeunna aranjeunna damel padamelan anu saé. Sakumpulan batu dina gelas moal aya pangaruhna (saur kuring). Éta bakal nyarios sareng 'kakuatan' tapi henteu kana 'kaamanan' matéri.

          Ayeuna, upami poto éta dibarengan ku pidéo atanapi carita anu nyatakeun yén aya sajuta dolar dina panel sareng éta ditingali salami 30 dinten di tempat umum, tanpa kaamanan ... maka kuring bakal satuju sareng anjeun. Nanging, 3M henteu ngiringan tempat éta kalayan salah sahiji hal.

          Teu aya anu, dina pikiran anu leresna badé angkat sareng ngawangun bank énggal kalayan brankas tina gelas kaamanan 3M saatos ningal ieu, naha henteu? Sigana mah henteu.

  3. 6
  4. 7

    Hapunten Doug, tapi kuring satuju sareng Robby dina ieu. Nalika kuring mimiti ningali gambar éta kuring henteu percanten yén perusahaan bakal yakin kana produkna yén aranjeunna bakal nyéépkeun seueur artos di jerona, ngan ukur wani jalma-jalma nyobian nyolong éta.

    Kuring badé ngantunkeun koméntar kana situs anjeun naroskeun upami aranjeunna gaduh kaméra pidéo anu disumputkeun nunjukkeun jalma anu nyobian (sareng sigana gagal) pikeun mecah gelas.

    Tapi pas Robby tumpah kacang ngeunaan gaduh satpam, ngan ukur nganggo suku sareng gaduh artos palsu, kuring karaos katipu.

    Kuring henteu merta mikir kirang tina 3M (kuring masih bakal mésér catetan post-it) tapi iklanna jelas parantos kaleungitan nilaina sareng kuring sareng kuring moal kaluar jalan pikeun mésér gelas kaamananna.

  5. 8

    Mertimbangkeun kampanye ieu diluncurkeun dina Pébruari 2005, kuring bakal nyatakeun ieu masihan hartos anyar pikeun buntut panjang. Kuring miharep tim PR / Marcom masih ngagaduhan peringatan google na set-tulisan ieu tulisan bakal anéh aranjeunna.

    2005 tulisan: http://www.37signals.com/svn/archives/001064.php

    Tina sudut pandang komunikasi, ieu mangrupikeun visual anu langsung dikenal anu dikomunikasikeun mérek, nguatkeun nilai-nilai na nampilkeun pesen anu kuat. éta hal anu hésé dilakukeun di halteu beus.

  6. 9

    Robby Slaughter jelas-jelas henteu ngarti kana dunya pamasaran… anjeun nyarioskeun hal ieu ayeuna sanés, Robby? Nya, teras, katingalina éta mangrupikeun alat pamasaran anu saé. Iklan nyaéta ngeunaan nyiptakeun gambar anu teu émut dina pikiran konsumen, sareng kalakuan ieu bakal jelas moal ditingali. Henteu paduli kabutuhan anjeun ngabahas akurasi / kalepatanana, sareng henteu paduli naha produk éta leres-leres sapertos anu anjeun simpen tina gambar…. anjeun ayeuna sadar pisan ngeunaan produk na. Anjeun ayeuna gaduh gambar kaamanan 3M anu henteu tiasa dieléskeun dina sirah anjeun. Janten? Pamasaran masterful, jaman.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.