4 Unsur Anu Kedah Anjeun Miboga dina Unggal Sapotong Eusi

kasaimbangan

Salah sahiji magang kami anu nalungtik sareng nyerat panilitian awal pikeun kami nyaéta naroskeun upami kuring ngagaduhan ideu ngeunaan kumaha ngagedéan panilitian éta pikeun mastikeun eusina bulat-bulat tur pikaresepeun. Salami sasih kamari, urang parantos ngalakukeun panilitian Amy Woodall ngeunaan tingkah laku pangunjung anu ngabantosan patarosan ieu.

Amy mangrupikeun palatih penjualan anu berpengalaman sareng pembicara umum. Anjeunna damel raket sareng tim penjualan dina ngabantosan aranjeunna pikeun mikawanoh indikator hajat sareng motivasi anu ahli penjualan tiasa ngaidentipikasi sareng dianggo pikeun mindahkeun kaputusan mésér ka payun. Salah sahiji kasalahan anu sering urang laksanakeun ngalangkungan kontén kami nyaéta yén éta ngagambarkeun panulis eusi tibatan nyarios ka anu mésér.

Pemirsa anjeun dimotivasi ku 4 elemen

  1. episiensi - Kumaha carana ieu bakal ngajantenkeun padamelan atanapi kahirupan kuring langkung gampang?
  2. Pangrasa - Kumaha ieu bakal ngajantenkeun padamelan atanapi kahirupan kuring langkung bahagia?
  3. kapercayaan - Saha anu nyarankeun ieu, nganggo ieu, sareng naha éta penting atanapi berpengaruh?
  4. fakta - Naon panilitian atanapi hasil tina sumber anu terkenal anu ngesahkeun éta?

Ieu henteu didaptarkeun ku pentingna, ogé pamiarsa anjeun teu kagolongkeun kana hiji unsur atanapi unsur séjén. Sadaya unsur penting pikeun sapotong eusi anu saimbang. Anjeun tiasa nyerat kalayan fokus pusat kana hiji atanapi dua, tapi sadayana penting. Paduli industri anjeun atanapi judul padamelan anjeun, pangunjung dipangaruhan sacara béda dumasarkeun kapribadianana.

Numutkeun kana eMarketer, Taktik pamasaran eusi B2B paling épéktip nyaéta kajadian di jalma (dicutat ku 69% pemasar), webinar / webcasts (64%), video (60%), sareng blog (60%). Nalika anjeun ngagali langkung jero dina statistik éta, naon anu anjeun kedah tingali nyaéta strategi anu paling épéktip nyaéta dimana sadaya 4 elemen tiasa dimanfaatkeun sacara lengkep.

Dina rapat di jalma, contona, anjeun tiasa ngaidentipikasi masalah anu ditingalikeun ku pemirsa atanapi prospek sareng disayogikeun ka aranjeunna. Éta panginten tiasa ngasuh merek anu sanés anu anjeun tuju. Pikeun agénsi kami, salaku conto, sababaraha prospek ningali yén kami parantos damel sareng mérek utama sapertos GoDaddy atanapi Angie's List sareng anu ngabantosan kami pikeun teuleum langkung jero kana papacangan. Pikeun prospek sanés, aranjeunna hoyong studi kasus sareng fakta pikeun ngadukung kaputusan pameseran aranjeunna. Upami urang nangtung di dinya, urang tiasa ngahasilkeun kontén anu leres di payuneun aranjeunna.

Teu heran yén ieu pasar anu berkembang. Perusahaan sapertos klien kami FatStax nyayogikeun aplikasi mobile anu disetir data anu dijalankeun dina telepon pinter atanapi tablet anu nempatkeun sadaya eusi pamasaran anjeun, jaminan penjualan, atanapi data kompléks anu anjeun pikahoyong pikeun dibagi dina dampal panangan anjeun (offline) pikeun masihan prospek anjeun dina waktos anu aranjeunna peryogikeun ieu. Henteu kakantun kagiatanana tiasa direkam ngalangkungan integrasi pihak katilu.

Dina potongan eusi anu statis, sapertos presentasi, tulisan, infographic, kertas bodas atanapi bahkan studi kasus, anjeun henteu ngagaduhan méwah komunikasi sareng ngaidéntifikasi motivasi anu ngabantosan ngarobih pamaca anjeun. Sareng pamiarsa henteu dimotivasi ku hiji unsur tunggal - aranjeunna peryogi kasaimbangan inpormasi dina 4 unsur pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun terlibat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.