9 Pembuat Infographic Online sareng Platform

infographics

nu industri infografis ngabeledug sareng ayeuna urang ningali sababaraha alat énggal pikeun ngabantosan. Ayeuna, agénsi infographics ngecas antara $ 2k sareng $ 5k pikeun nalungtik, ngararancang sareng ngamajukeun infographic anu saé.

Alat-alat ieu bakal ngajantenkeun pamekaran infografis anjeun langkung seueur langkung mirah, langkung gampang mendesain sareng nyebarkeun, sareng sababaraha kalebet modul ngalaporkeun ningali kumaha infografis anjeun disebarkeun sareng dipromosikeun. Sababaraha diantarana rada ngora janten anjeun panginten kedah ngungkulan sababaraha karéta, tapi éta sadayana pikaresepeun pisan.

Anggo kalayan Ati-ati

Anjeun panginten tiasa linggih dina tumpukan statistik anu leres-leres narik ati sareng ngagoda pikeun ngabantingkeun sajumlah bagan kana infographic. Éta sanés kanggo infographic, éta pikeun Excel. Infographic kedah gaduh téma sentral sareng tujuan khusus ngeunaan naon anu anjeun badé dugikeun atanapi ngajelaskeun ka pemirsa anjeun. Hiji infographic milarian pangguna ngalangkungan carita ngarah gampang nahan sareng ngartos inpormasi. Infographic anjeun kedah ditungtungan ku sababaraha jinis panggilan-to-aksi pikeun ngaitkeun sadayana.

Easel.ly - nyiptakeun sareng ngabagi ideu visual online

IBM Loba Panon - Kengingkeun wawasan kana data anjeun. Bagikeun pandangan anjeun ka saha waé anu anjeun resep. Tukeur ideu sareng komunitas rébuan. Dibawa ka anjeun ku salah sahiji perusahaan anu paling terhormat di dunya. Sareng ... éta 100% gratis.

seueur-panon

meja - Visualisasikeun sareng Bagikeun Data Anjeun dina Menit. Gratis.

infogram

Infogram - Kami damel sareng désainer anu saé pikeun nyayogikeun anjeun komponén sareng téma pangsaéna pikeun infografis anjeun. Kantun pilih naon waé anu anjeun resep ngawangun sorangan.

Pikiran Grafik - Nyiptakeun poster, tulisan & presentasi anu sacara visual mangaruhan. Perpustakaanna kalebet langkung ti 3,000 ilustrasi ilmiah sareng tata letak infographic anu siap dianggo.

Piktochart - Piktochart mangrupikeun aplikasi wéb online munggaran anu ngawasa otonom kreasi infografis. Visi na nyaéta ngamungkinkeun para non-désainer / programer pikeun nyiptakeun infografis interaktif pikeun ngamajukeun sabab / mérekna sareng ngadidik dina cara anu pikaresepeun sareng pikaresepeun.

Venngage - Venngage ngabantosan anjeun ngadamel sareng nyebarkeun infografis khusus, ngiringan pemirsa, sareng ngalacak hasil anjeun. Venngage mangrupikeun platform penerbitan infographics anu paling kuat pikeun pamasar sareng penerbit.

Venngage

Visme mangrupikeun alat gratis anu dianggo pikeun nyiptakeun presentasi anu pikaresepeun, infografis, spanduk wéb sareng animasi pondok. Pangguna Visme tiasa mimitian ti prétél témplat propésional atanapi mimitian ti kanvas kosong sareng nyiptakeun konténna, sapinuhna dipersonalisasi pikeun kabutuhanana.

Anjeun bahkan tiasa ngadamel Infographics tina alat ios anjeun ayeuna nganggo Infographic Maker.

Infographics ios

Panyingkepan: Kami mangrupikeun afiliasi tina sababaraha program ieu sareng ngagunakeun tautan sapanjang tulisan ieu.

4 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun kana daptar. Ieu pastina gunana ningali sabab dunya média sosial gancang ngarobah langkung visual tibatan téks.

    • 2

      Satuju @valerie_keys: disqus! Sareng ngiring tim desain anu ahli dina infografis tiasa janten jangkauan seueur anggaran pamasaran. Ieu cara anu hadé pikeun ngembangkeun anjeun nyalira JEUNG tetep tetep biayana!

  2. 3

    Kuring parantos maca sababaraha hal anu hadé di dieu.
    Pasti pantes pikeun tetengger pikeun ditingali deui. Kuring reuwas kumaha usaha anjeun
    nempatkeun pikeun ngadamel jinis situs informatif anu saé ieu.

  3. 4

    Hébat nyerat Douglas sareng hatur nuhun pikeun nyatet Visme. Ngan pikeun nambihan, Visme ngalangkungan infografis; éta lumayan ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun
    naon waé jinis eusi visual kaasup animasi sareng presentasi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.