40 Alat, 40 Geser, 40 Menit

40 pakakas

Baheula bulan ieu kuring gaduh waktos anu saé ngadamel presentasi di Blog Indiana 2011. Ieu mangrupikeun kajadian anu pikaresepeun sabab éta anu pangageungna di daérah sareng kuring gaduh sababaraha tés anu pikaresepeun pikeun matéri anu énggal. Presentasi ieu ukur difokuskeun kana naon anu leungit ku para pemasar ku ngan ukur nganggo paket Analytics pikeun ningkatkeun usaha pamasaran online.

Kinerja mesin pencari, kinerja média sosial, ngaidentipikasi kalungguhan sareng pamahaman paripolah pangguna dina halaman atanapi ngalangkungan situs anu leungit tina Analytics. Platform sapertos Google Analytics, numutkeun kuring, kedah janten minoritas pakakas pemasar nalika ngeunaan analisa sareng ngaéksekusi strategi pemasaran terpadu. Ieu presentasi dibarengan ku rundown tina pakakas anu béda sareng sudut pandang anu béda anu disayogikeun.

Tanpa sopan teuing ... ieu naha kuring resep pisan Webtrend. Nalika kuring patepung aranjeunna sababaraha taun ka pengker, aranjeunna terang naon anu kajantenan di industri. Disamping paningkatan anu masif kana arus maranéhna analytics platform, aranjeunna dilegakeun agrésif kana kinerja luar-situs. Webtrends Social, Webtrends Apps, Webtrends Mobile, Webtrends Ads… Segmentation, Optimization, Real-time analytics ... tim ieu nyayogikeun alat-alat sareng ngahijikeunana kalayan rapih supados langkung gampang pikeun Pemasar pikeun ngembangkeun strategi anu ngalakukeun.

One comment

  1. 1

    Éta tumpukan slide anu saé sareng mangrupikeun presentasi anu saé dina Blog Indiana. Sigana urang caket pisan kumaha urang mikir ngeunaan analitik sareng pangukuran.

    Duh, hapunten bit.ly bundle teu jalan. Kuring gé meureun pernah hirup saran éta handap.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.