40Nuggets: Kalibet sareng Ngarobih tanpa Pengunjung anu Ngaganggu

40Nugget

Aya hiji ton pakakas dina pasaran pikeun ngabantosan anjeun ningkatkeun konvérsi - kalebet bentuk pendaptaran popup, bentuk kaluar tujuan, halaman badarat sasar, obrolan online, sareng formulir pendaptaran. Upami anjeun ngalebetkeun masing-masing ieu, aya kamungkinan anjeun ngabiaya pangunjung anjeun tibatan saukur ngabantosan aranjeunna nyandak léngkah salajengna dina jalur konvérsi aranjeunna.

40Nugget ngamungkinkeun anjeun koordinat strategi ieu dina hiji, panargetan canggih sareng platform konvérsi. Platform ngamungkinkeun anjeun ngadamel nugget (tujuan bisnis), udagan bagéan khusus (datang anyar, datang balik, pengunjung sosial, datang mumbul, jst.), sasaran halaman khusus, atur sekuen tindak lanjut, uji sareng nganilai deui tawaran anjeun.

Fitur kaasup témplat anu tiasa disesuaikan, desain responsif, témplat khusus (kalayan kontrol JavaScript lengkep, HTML sareng CSS), uji coba A / B, optimasi A / B otomatis, penjadwalan kampanye, prosés papacangan multi-léngkah, kampanye panutupan, pamasaran ulang, pamisahan, lokasi- target dumasar, nargétkeun sumber, micu, micu kaluar-hajat sareng acara adat.

Integrasi sareng Google Analytics, SalesForce, Mailchimp, Kontak Konstan, Webhooks sareng integrasi khusus sayogi. Upami anjeun bisnis leutik sareng 5,000 pangunjung atanapi kirang sabulan, anjeun tiasa ngamimitian haratis kalayan sababaraha watesan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.