Pamasaran langsung parantos robih - sanés aturan 40/40/20 deui

Kuring nuju ngatur rak buku kuring énjing-énjing sareng maca buku Direct Marketing lami anu kuring kantos, Direct Mail ku Nomer. Éta diterbitkeun ku Kantor Pos Amérika Serikat sareng mangrupikeun pitunjuk anu saé. Nalika kuring ngalakukeun surat langsung, kuring angkat ka Postmaster lokal sareng kéngingkeun kotak diantarana. Nalika urang pendak sareng klién anu henteu kantos ngalaksanakeun Direct Mail sateuacanna, éta mangrupikeun sumber anu saé pikeun aranjeunna pikeun diajar kaunggulan pamasaran langsung gancang.

Ngulas buku ayeuna, kuring sadar kumaha seueur hal anu robih dina dasawarsa terakhir - bahkan dina sababaraha taun ka pengker.

Téori lami pamasaran langsung nyaéta Aturan 40/40/20:

Aturan Pamasaran Langsung 40-40-20
  • 40% tina hasilna éta kusabab daptar anu anjeun kirimkeun. Ieu tiasa janten daptar anu anjeun mésér pikeun prospék atanapi tiasa diwangun ku daptar palanggan anu aya.
  • 40% tina hasilna éta alatan tawaran anjeun. Kuring kantos ngawartosan ka palanggan yén jumlah waktos anjeun dina kampanye email langsung pikeun narik prospek sami sareng jumlah léngkah antara kotak surat sareng tempat sampah.
  • 20% tina hasilna éta alatan kreatif anjeun. Akhir minggu ieu kuring nampi surat langsung ti tukang bumi anu énggal. Di jerona mangrupakeun konci pikeun nguji di bumi modél. Upami konci na pas, anjeun bakal kéngingkeun bumi. Éta tawaran anu matak pikaresepeun anu tiasa waé kuring ngusir ka komunitas anu caket - kreatif pisan.

Direct Mail sareng Telemarketing nganggo aturan ieu pikeun sababaraha dekade terakhir. The Do Not Call Registry sareng kalakuan CAN-SPAM parantos ngabuktoskeun yén konsumén bosen ngaganggu sareng moal tahan sareng solusi tanpa idin. Nyatana, kuring yakin yén kurangna ijin bakal nimbulkeun pangaruh négatip dina kampanye anjeun sareng pantes ningkatkeun pentingna Daptar.

Word of Mouth Marketing ayeuna mangrupikeun bagian penting tina pamasaran unggal perusahaan - tapi henteu dipimilik ku jurusan pamasaran, éta milik nasabah. Upami anjeun henteu tiasa ngajantenkeun janji anjeun, jalma bakal ngadangukeun perkawis éta langkung gancang tibatan waktos anu diperlukeun pikeun ngajalankeun kampanye anjeun. Kecap pamasaran sungut sacara éksponénsial bakal mangaruhan unggal kampanye pamasaran. Upami anjeun henteu tiasa nganteurkeun, maka entong janji.

Éta henteu ngalir kaluar tina létah sakumaha gampangna, tapi kuring yakin aturan anyar nyaéta Aturan 5-2-2-1

Aturan Pamasaran Langsung Anyar ti Jempol
  • 50% tina hasil nyaéta kusabab daptar anu anjeun kirimkeun sareng anu paling penting kana daptar éta nyaéta idin anu anjeun kedah nyarios sareng aranjeunna ogé kumaha sasaran daptar éta.
  • 20% tina hasilna akibat tina pesen. Sasaran pesen ka pemirsa kedahna. Pesen anu leres pikeun pemirsa anu pas dina waktos anu pas mangrupikeun hiji-hijina cara pikeun mastikeun anjeun tiasa ngajaga idin sareng kéngingkeun hasil anu anjeun peryogikeun pikeun usaha pamasaran anjeun.
  • 20% tina hasilna disababkeun ku Badarat. Pikeun pamasaran email, ieu mangrupikeun halaman badarat sareng jasa teras ngajalankeun produk atanapi jasa. Upami anjeun henteu tiasa ngajantenkeun janji-janji anu anjeun pasarkeun, maka sacara lisan bakal kaluar pesen éta langkung gancang tibatan anjeun tiasa nyobian nambalanana. Anjeun kedah "badarat" palanggan ogé supados ngagaduhan pertumbuhan anu suksés di hareup.
  • 10% masih kreativitas kampanye pamasaran anjeun. Anjeun panginten mikir yén kuring nyarioskeun kréativitas kirang penting tibatan jaman baheula - éta ngan saukur henteu leres - idin, pesen, sareng badarat langkung penting tibatan baheula.

Aturan 40/40/20 lami pamasaran langsung henteu pernah nyandak ijin tinimbangan, pamasaran kecap-ku-lisan, ogé henteu dijalankeunnana produk sareng jasa anjeun. Saur kuring teh 5-2-2-1 Aturan teu!

6 Komentar

  1. 1

    Kuring kedah nyebatkeun yén tautan iklan anjeun salaku baris mimiti unggal posting blog anu nyusahkeun pisan mutuskeun naon anu kuring hoyong baca dina FeedDemon. Kusabab kuring henteu kéngingkeun paragrap kahiji deui, kuring ngan ukur meunang iklan, kuring sering ngan saukur nyirian sakabeh feed nalika dibaca tanpa lebet kana iklan éta.

    Sedengkeun kuring ngartos kabutuhan pikeun ngamaksimalkeun paparan, kuring bakal nyarankeun yén sugan nempatkeun iklan téks kana awak postingan tibatan salaku garis kahiji bakal ngijinkeun eusi anjeun janten langkung pikaresepeun sareng ngamungkinkeun jalma-jalma sapertos kuring pikeun calakan mutuskeun ningali anjeun posting mangrupakeun ide nu sae atanapi henteu.

    Thanks!

    • 2

      Tim, éta eupan balik anu saé. Kuring perhatoskeun yén kuring saatos kuring ngeposkeunana sareng mopohokeun éta ... wengi ayeuna kuring ngalihkeun kana handapeun eupan. Nuhun parantos nyungkeun waktos kanggo masihan terang ka kuring. Abdi ngahargaan pisan!

      Doug

  2. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.