5 Freshman Media Sosial Faux Pas

Media sosial faux pas

Salaku senior kuliah anu datang, kuring ningali deui dina akhir minggu orientasi kuliah kuring anu anyar kalayan tingkat éra, sareng kuring yakin kuring henteu nyalira. Éta panginten mangrupikeun téori ilmiah anu kabuktosan yén nalika rébuan umur 18 taun didorong kana kaayaan sosial anu kagok, naluri manusa najong sareng sadayana janten sumanget pisan ngeunaan sagala hal. Salami oriéntasi mahasiswa anyar, anjeun panginten sobat anu pangsaéna sareng saha waé anu anjeun pendakan, sareng jalma anu anjeun pendakan dina dinten munggaran? Naha anjeunna leres-leres "The One"? Punten wartoskeun kuring henteu nyalira didieu. Hanjakalna, éta sumanget anu gering biasana nyebar kana rekening média sosial mahasiswa anyar ogé. Sateuacan nyawalakeun sababaraha média sosial anu salah unggal mahasiswa anyar anu dilakukeun, punten terang yén kuring nyarios tina pangalaman pribadi dina sababaraha hal ieu. Ieu anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngajantenkeun jalma anu paling ngaganggu dina Internét salami saminggu:

  1. Ngaleutikan guyonan jero. Sedengkeun #Ginasredshoe bisa ngalambangkeun hal anu lucu anu kajadian ka anjeun sareng babaturan anjeun anu oriéntasi mahasiswa anyar, kuring henteu terang naon hartosna éta. Henteu kunanaon kadang-kadang ngarujuk lulucon di jero liwat média sosial, sareng langkung saé hapunten ka sadayana anu benci sapertos kitu. Nanging, upami anjeun Twitter paguneman ngandung langkung ti 15 Tweet antara lunapic 134546805328690 14babaturan anjeun nganggo hashtag "Ginasredshoe" - mahasiswa anyar anjeun pasti nunjukkeun.
  2. Entong ngadamel albeum nganggo 16,047 poto webcam. Oh, anjeun ngagaleuh laptop énggal nganggo webcam? Punten entong ngingetkeun kuring ku ngasupan feed berita kuring ku albeum anu disebut "Webcam kuring nyandak gambar." Nalika sakapeung pikaresepeun pikeun nyebarkeun sababaraha gambar webcam anu lucu sareng babaturan anjeun, kuring henteu kedah ningali hal anu sami dina gaya sepia sareng pop-art. Kacuali pikeun jalma sanés dina albeum anjeun, teu aya anu paduli sabaraha ageung anjeun tiasa ngadamel bola soca anjeun kalayan hiji fitur éta.
  3. Entong nyingkronkeun sadaya akun média sosial anjeun babarengan. Upami Kala Facebook anjeun kalebet gambar anu anjeun Instagrammed sareng Tweet anu ngaitkeun kana poto Instagrammed éta, anjeun salah. Nyingkronkeun sadaya akun média sosial anjeun babarengan bakal ngaganggu jalma anu nuturkeun anjeun dina sababaraha toko média. Upami anjeun rumaos kedah ngabagi naon waé dina toko média sosial anu sanés, cobian tetep kana hiji situs anu sanés.
  4. Entong luncat kana média sosial média upami anjeun henteu terang topikna. Naha calon presiden atanapi selebritis nyarios di universitas anjeun sateuacan taun anyar anjeun? Upami anjeun henteu aya pikeun éta, tong nyobian pura-pura anjeun aya. Tetep kaluar tina paguneman média sosial anu henteu aya hubunganana sareng anjeun. Ieu leres-leres leres ngeunaan tragedi anu panginten sateuacanna lumangsung di kampus anjeun. Nawarkeun koméntar pikeun ieu bakal nempatkeun anjeun dina résiko serius nyinggung siswa anu aya di kampus pikeun acara éta.
  5. Punten, Punten, jaga gambar pésta éta tina garis waktos anjeun. Gambar ieu henteu kedah nyertakeun alkohol - poto naon waé anu anjeun posing anu kalebet tanda perdamaian, rupa bebek atanapi nempelkeun létah anjeun bakal pasti janten lunapic 134546805328690 6ngerakeun sareng teu profesional dina tilu taun. Éta gambar mangrupikeun alesan jalma-jalma hoream ngadopsi garis waktu Facebook. Salaku tambahan, poto sapertos ieu pasti bakal ngajantenkeun koméntar ti salah sahiji sepuh anjeun anu ngagaduhan Facebook - sareng éta ogé bakal nyarios "Éta jaman harita!" atanapi "Hayu urang ngobrolkeun ieu nalika anjeun sumping di bumi nuju istirahat."

Hayu - kuring terang anjeun hoyong ngémutan deui ngeunaan kuliah ayeuna. Ti tanggal 20 Agustus dugi ka 21 Séptémber, urang nuju nyalurkeun mahasiswa perguruan tinggi di dieu diFormstack . Urang bakal ngeposkeun tip-tip (sareng kahirupan) anu bertema kuliah. Oh, sareng kami ogé masihan Planér Starter pikeun mahasiswa sacara gratis. PariosFormstack Balik ka Sakola halaman kampanye kanggo inpormasi lengkep.

 

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    anjeun teu ngagaduhan gambar dina facebook anjeun ngeunaan anjeun nempelkeun létah, ngadamel tanda perdamaian, atanapi anu matak pikaresepeun pisan? anjeun sora siga alun-alun. upami perusahaan anu bakal datang bakal ningali ka anjeun sabab anjeun masihkeun létah dina poto dina facebook pribadi anjeun, kuring henteu nyangka anjeun badé dianggo pikeun aranjeunna…

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.