5 Taktik SEO Hébat Anu Merjuangkeun Musisi Tiasa Dipaké

tukang ngamusik

Janten anjeun musisi anu milarian masihan pernyataan online sareng anjeun mikirkeun téknik search engine optimization (SEO) pikeun anjeun? Upami éta masalahna, maka diperhatoskeun yén, sanaos henteu aya peluru sihir dina optimasi mesin pencari, éta ogé henteu sesah pikeun ningkatkeun pisibilitas pamilarian anjeun dina Google sareng Bing.

Ieu lima téhnik SEO mujarab pikeun musisi pikeun ningkatkeun pidangan mesin pencari.

1. blogging

Blogging mangrupikeun cara anu saé pikeun diperhatoskeun ku mesin pencari. Ngan pastikeun yén halaman wéb anjeun didaptarkeun sareng mesin utama (Google, Yahoo!, Sareng Bing) ngarah terang ngorondang situs anjeun sareng indéks naon anu anjeun pasang.

Nalika anjeun blog, pastikeun nganggo eusi-euyeub kecap konci (éta ngan ukur buzzphrase anu hartosna "sering nganggo kecap konci dina kontén anjeun"). Salaku conto, upami anjeun blogging ngeunaan klarinét bass, langkung saé nganggo frasa "bass clarinet" dina judul sareng sababaraha kali dina konténna.

2. Anggo Google Authorship

Upami anjeun blogging (sareng anjeun kedahna, tingali di luhur) ngeunaan mata pelajaran anu aya hubunganana sareng musik (alat anjeun, lagu hébat, band énggal atanapi berpengaruh, komposer anu hébat, sareng sajabana) maka anjeun, sacara definisi, panulis. Tapi anjeun kedah ngalih saluareun ngan ukur janten panulis sareng janten Panulis Google.

Pikeun ngajantenkeun éta, anjeun mimiti peryogi akun Google+ (aman pikeun nyatakeun yén ngan ukur gaduh akun Google+ bakal ngabantosan anjeun ogé SEO, sabab Google+ jelas-jelas produk Google). Dina profil akun Google+ anjeun, anjeun bakal ningali bagian "Kontributor pikeun" dina "Tautan." Pastikeun anjeun ngeusian URL sareng nami halaman wéb dimana anjeun nyerat (pastikeun kalebetkeun blog anjeun nyalira).

Ogé, iraha anjeun nyerat tulisan, pastikeun aya tag tautan dina lulugu tulisan anu ngarujuk akun Google+ anjeun. Jelas, anjeun bakal ngagentos "Google+ ID" sareng ID anjeun anu saleresna.

3. Optimalkeun gambar anjeun

Kasempetan lumayan saé yén eusi anjeun ogé bakal kalebet gambar. Upami éta masalahna, maka iraha anjeun nyisipkeun gambar kana kontén anjeun, anjeun kedah ngalebetkeun pedaran gambar dina atribut "alt". Ieu kumaha anjeun "nyaritakeun" mesin pencari naon dina gambar; aranjeunna henteu cukup pinter pikeun ngabédakeun sadaya gambar ngan ukur ku eusi anu piksel. Ngarasa Luncat ngagunakeun kecap konci anjeun dina katerangan ieu ogé.

4. Anggo Youtube

Anjeun hoyong diperhatoskeun di tempat sanés blog anjeun, leres? Upami éta kajantenan, anjeun kedah ngahasilkeun kontén di tempat sanés blog anjeun. Youtube mangrupikeun tempat anu hadé pikeun nyebarkeun kontén pidéo, utamina upami anjeun hoyong pamer kamampuan gélo anjeun dina alat khusus.

Salajengna, anjeun tiasa ngalebetkeun pidéo Youtube anjeun langsung kana blog anjeun. Ieu leres tiasa ningkatkeun eusi blog anjeun (ieu a conto hébat). Pastikeun méré tag vidéo éta kalayan kecap konci anu parantos urang carioskeun, ogé.

5. Anggo Google Analytics

Google Analytics mangrupikeun cara anu saé pikeun ngalacak épéktipitas (atanapi efektivitas relatif) téknik optimasi anjeun. Pastikeun yén blog anjeun didaptarkeun sareng Google Analytics. Didatangan éta sering sareng tingali naon anu nyababkeun pangunjung kana situs anjeun. Aturan saderhana di dieu nyaéta: naon waé anu jalan, laksanakeun langkung seueur sareng naon waé ogé anu henteu hasil, lirén ngalakukeun éta. Basajan, leres?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.