5 Wawasan Data Sosial Tiasa Nyingkab Pikeun Usaha Anjeun

wawasan média sosial

Kalayan situs média sosial sapertos Twitter sareng Facebook dina naékna meteorik, perusahaan mimiti ngahijikeun data anu dikumpulkeun tina situs sosial ieu sareng pangguna na kana seueur aspek bisnisna ti pamasaran dugi ka masalah Sumber Daya Manusa internal - sareng alesan anu saé.

nu volume pisan data média sosial ngajantenkeun hésé pisan dianalisis. Nanging, sagala rupa layanan data anu némbalan kanggo ngajawab tantangan pikeun ngaartos sadaya inpormasi konsumén anu berpotensi nguntungkeun ieu. Ieu mangrupikeun lima wawasan data sosial anu tiasa disayogikeun pikeun bisnis.

  1. Mood Pasar waktos-nyata - Obrolan média sosial sakedapan, teu lirén, sareng dimana-mana. Sapertos kitu, éta tiasa meta salaku pipa langsung pendapat umum. Inpormasi anu dikedalkeun ieu masihan perusahaan jandela real-time kana benak basis konsumenna sareng ngamungkinkeun émosi positip atanapi négatip tiasa dinilai dina skala anu lega atanapi dina hiji topik, perusahaan, atanapi produk anu tangtu.
  2. Isu sareng Eusi anu Cocog - Sakumaha rupa-rupa tweet, postingan témbok, sareng status Facebook ngagambarkeun denyut nadi tina suasana ayeuna di pasar, toko média sosial ieu ogé tiasa ngungkabkeun tren dina masalah anu paling relevan sareng kontén anu dihasilkeun ku perusahaan. Ngagunakeun jasa data pikeun ngalacak réspon kana kampanye pamasaran ngabantosan perusahaan ngahususkeun naon anu suksés sareng naon anu kedah dirobih.
  3. Minat Pamaké -Retweet, biasa, sareng tombol "Resep" Facebook sacara harfiah ngagambarkeun kapentingan pangguna sareng sikep kana spéktrum topik anu ageung. Nganalisis data ieu tiasa nyayogikeun pitunjuk naon ciri masalah, perusahaan, palayanan, atanapi produk anu khusus pikaresepeun atanapi henteu pikaresepeun sareng ngawartosan kaputusan ngeunaan strategi bisnis sareng pamasaran atanapi bahkan pamekaran produk.
  4. Metrik Operasi Internal - Data sosial tiasa dicandak tina interaksi saluareun platform média ageung sapertos Twitter sareng Facebook. Aktivitas online sareng keterlibatan komunitas ngalawan kontéks geografis ogé tiasa ditambihan kana campuran pikeun ngungkabkeun wawasan anu tangtu ngeunaan padamelan internal karyawan perusahaan. Nyukcruk jinis ieu data sosial sareng pola tingkah laku sareng métrik sapertos omzet pagawé tiasa ngabantosan ngawartosan cara ningkatkeun kinerja pagawé sareng kauntungan.
  5. Panilitian anu Kompetitif - Perusahaan anu nganggo Data badag analisa tina média sosial henteu teras kedah fokus sacara jelas dina obrolan anu aya di perusahaan nyalira. Tingali kana pesaing sareng naon anu pelanggan nyarioskeun tiasa sami-sami pencerahan pikeun manajemén mérek sareng posisi di pasar.

Nganalisis data tina média sosial rumit sabab data anu ditambang sanes angka sareng inohong anu saderhana. Di dieu, jasa data kedah raoseun éksprési kualitatif tina opini sareng kagiatan, meryogikeun prosés énggal pikeun dianalisis. Sanaos ieu tiasa janten tugas anu pikasieuneun, data sosial tiasa nyayogikeun wawasan sareng ngawartosan kaputusan anu masihan perusahaan tepi kana pasar.

Kiridit gambar: Insight.com

3 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Kuring resep pamanggih yén chatter sosial ngagambarkeun wanda pasar. Abdi nganggap ieu ogé tiasa manjangkeun ka industri atanapi bahkan tingkat merek.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.