5 Unsur Desain Email Interaktif anu Ngaronjatkeun Tarif Klik-Liwat

elemen email interaktif

Kuring henteu yakin aya naon anu langkung matak pikasieuneun tibatan program email sareng mastikeun yén éta tiasa dianggo atanapi sadaya pengecualian ditangani di sadaya palanggan email. Industri saéstuna kedah ngagaduhan standar pikeun fungsionalitas email sapertos anu parantos dilakukeun ku panyungsi. Upami anjeun muka email anu dirarancang kalayan hadé, responsif anu katingali saé pisan dina peramban anjeun bakal mendakan urutan peretasan anu tiasa dijalankeun sareng dianggo saé mungkin. Sareng sanaos anjeun bakal ngagaduhan hiji palanggan nganggo klién lami anu henteu masihan pangrojong. Coding email mangrupikeun pikasieuneun.

Tapi email sapertos kitu alat pamasaran anu épéktip. Kanyataan yén prospek atanapi konsumén parantos ngalanggan, ngondang anjeun pikeun ngirim pesen - dina jadwal anjeun - anu kuat. Surélék teras neraskeun daptar saluran pamasaran anu paling épéktip sabab parantos langkung ti dasawarsa. Numutkeun laporan ti Mailchimp:

  • 73% pemasar satuju yén pamasaran email mangrupikeun inti tina usahana.
  • 60% pemasar nyatakeun yén email mangrupikeun palaku penting pikeun produk sareng jasa, tibatan 42% pemasar di 2014.
  • 20% pemasar nyarios yén sumber pendapatan primér bisnis na langsung dikaitkeun sareng operasi email.
  • 74% pemasar yakin yén email ngahasilkeun atanapi bakal ngahasilkeun ROI kapayunna.

ROI langkung saé? Kumaha éta tiasa? Nya, sajaba ti personalisasi sareng otomatisasi, aya kasempetan pikeun ningkatkeun papacangan ngalangkungan elemen interaktif anu ngadorong tingkat klik-ténjo sareng pamahaman dina email anjeun anu aya. Email Monks resep mikirkeun email salaku microsite interaktif, sayogi dina dampal leungeun anjeun liwat alat sélulér anjeun. Aranjeunna parantos nyayogikeun 5 unsur anu interaktif, didukung dina infographic panganyarna na Rebirths Email: Mikrosite Mailable mangrupikeun Nami Anyar.

  1. ménu - Naha anjeun terang yén anjeun tiasa nyumput sareng nembongkeun ménu nganggo CSS dina email? Pencét Ieuh pikeun sampel.
  2. Akordians - Ngagunakeun CSS anu sami pikeun nyumput sareng ménu ménu, anjeun ogé tiasa nyumput sareng nunjukkeun eusi, nempatkeun langkung seueur judul anjeun dina tampilan dina alat sélulér. Pencét Ieuh pikeun sampel.
  3. Ngeruk sareng Flip - Apple Mail sareng Thunderbird ngadukung interaktivitas dina hover, nyayogikeun kasempetan pikeun sacara kontén mintonkeun kontén dina email anjeun. Pencét Ieuh pikeun sampel.
  4. GIF animasi - Numutkeun kana Email Institute, Animasi #GIF # email ningkatkeun tingkat klik-tés nepi ka 26% sareng tiasa ningkatkeun tingkat konvérsi ku 103%! Pencét Ieuh pikeun sampel.
  5. #Video ayeuna didukung ku langkung ti 50% klien #email sareng tiasa skala ROI dugi ka 280% tibatan email tradisional. Pencét Ieuh pikeun sampel.

Pencét kana infographic pikeun kéngingkeun pérsi interaktif!

Unsur Email Interaktif

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.