5 Konci pikeun Blogging B2B

b2b blogging

Minggu ayeuna kuring nuju damel presentasi pikeun konperénsi Webtrends Engage. Topik kuring rada spésifik sareng slot waktosna pondok pisan (10 menit), janten nangtang kuring pikeun ngalakukeun hiji heck tina presentasi! Kuring parantos dipenta pikeun nyarios ka Blogging B2B anu suksés.

Kuring parantos ngahususkeun tombol pikeun Usaha kana Usaha Blogging dugi ka 5 strategi anu béda pikeun presentasi:

  1. Janten di payun. Éta henteu cekap pikeun blog, anjeun kedah aya di payuneun sadaya pesaing sanés sareng sora anu sanés di ditu. Anjeun kedah janten dihareupeun konsumén, payuneun jejaring sosial anu aya hubunganana, payuneun hasil mesin pencari pesaing. Henteu tiasa deui anjeun ngan saukur ngantosan jalma mendakan anjeun.
  2. Nyayogikeun jalan. Unggal halaman blog anjeun sacara efektif mangrupikeun halaman badarat. Anjeun kedah nyayogikeun cara pikeun para pengunjung ngahubungi anjeun, kedah nyayogikeun alesan pikeun aranjeunna ngahubungi anjeun, sareng anjeun kedah ngajantenkeun saderhana sareng gampang.
  3. Tuang raos. Jalma henteu maca tulisan blog, aranjeunna nyeken. Sababaraha henteu maca pisan, aranjeunna milari média visual sareng pendengaran. Upami anjeun henteu nganggo rohangan bodas sacara épéktip, ngalakukeun sora sareng pidéo, anjeun nuju henteu nyambungkeun sareng perséntase ageung calon panonton anjeun.
  4. Inpormasi Candak. Blog mangrupikeun cara anu saé pikeun nyayogikeun inpormasi sareng ngawangun otoritas sareng prospek sareng konsumén. Anjeun henteu kedah ngalakukeunana gratis ... henteu kunanaon survey sareng nyungkeun inpormasi ngeunaan pamaca anjeun. Nyayogikeun sumber daya tambahan sapertos whitepapers atanapi webinar meryogikeun pendaptaran.
  5. Ukur dina Dolar. papacangan henteu diukur dina koméntar, éta diukur dina dolar sareng sén. Penting pikeun ngahijikeun bisnis analytics alat anu tiasa nampi pangukuran anu akurat tina usaha blogging anjeun.

Masing-masing konci, tangtosna, tiasa ngagaduhan presentasi anu pakait ... tapi tong kaleungitan gambaran ageung upami anjeun blogging pikeun bisnis sareng bisnis sanés.

One comment

  1. 1

    Saran hébat. Kuring parantos blogging sababaraha taun, tapi leres-leres ningali parobihan bisnis kuring salami genep bulan ka pengker sabab blog parantos langkung difokuskeun, sareng nyambung ka sésana halaman wéb kuring.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.