5 Conto Penerbitan Digital Anu Kedah-Tingali

cvs zmags

Kami parantos ékspérimén sareng klien kami, Zmags, Kanggo sababaraha klien sareng paningali na teuing kerén. Abdi hoyong nunjukkeun sababaraha conto, anu kuring yakin, aya sababaraha aplikasi digital interaktif anu luar biasa! Pikeun muka paningalna, cukup klik dina screenshot panempo!

Klién produk Zmags Commerce Pro ningali hasil fenomenal, kalebet a 5x ningkat dina tampilan halaman, 2x waktos dikaluarkeun dina situs, dugi ka Angkat 2x dina tingkat konvérsi jeung 55% kanaékan rata-rata nilai order!

CVS Caremark - video, halaman interaktif… tampilan anu ngagurilap!
cvs publikasi caremark

Bungkusan jero - di sisi katuhu aya sadayana publikasi saméméhna!
jero bungkusan pub

Diét sareng Gizi Dinten - juara dina DMA Digital Magazine Awards, majalah digital interaktif ieu kedah ditingali… ku iklan interaktif sareng pidéo anu dipasang.
dinten ieu nutrisi gizi

Majalah Cell C - kagunaan unik pisan tina iklan interaktif digital. Parios pilihan Just for Boys, Just for Girls dina kaca 10!
sél c mag

Sababaraha pangecér nganggo publikasi digital langsung dina situsna! Tingali Lookbook's Sporting Goods 'Goodbook'… sapinuhna kalebetkeun sareng sistem e-commerce na, paningal nembongkeun adegan anu interaktif. Pencét kana simbol + sareng anjeun tiasa nambihan barang langsung karanjang balanja anjeun!
kontol lookbook.
Fitur séjén anu hebat pikeun Zmags nyaéta anjeun tiasa ngalebetkeun kode Google Analytics UA sareng leres ngukur panggunaan sareng interaksi publikasi digital anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.