5 Titik Daptar Liburan Liburan Email Marketing

Depositphotos 45769823 s

Ayeuna ragrag anu hartosna balik ka balanja sakola ayunan sareng murid badé angkat deui ka kelas. Nanging,

  1. Timing. Waspada yén sanaos ngan ukur Agustus, sababaraha urang parantos ngamimitian ningali ide kado. Upami aranjeunna mendakanana pikeun harga anu pas, aranjeunna payun sareng ngagaleuh payun game. Posisi surélék anjeun pikeun pamirsa sareng email karajinan pikeun néwak pembeli éta. Tangtosna, sababaraha tanggal utama anu anjeun badé siapkeun nyaéta Hideung Jumaah sareng Cyber ​​Senén, tapi anjeun kedah nawiskeun nilai pikeun palanggan anjeun salami usum liburan.
  2. Citakan Liburan. Sabalikna liburan mangrupikeun salah sahiji waktos kaseueuran pamasar email tiasa kaluar tina kotak sareng nambihan suar libur kana témplatna. Kreatif tambahan sigana bakal ngadorong palanggan pikeun ngeklik sareng ngagaleuh.
  3. Tawaran sareng Khusus. Kirim panginget ka palanggan anjeun nalika liburan mimiti caket sareng caket. Kalebet kupon atanapi spesial pikeun kamungkinan hadiah kulawarga anggota kulawarga, babaturan, komo guru barudak. Palanggan bakal ngahargaan yén anjeun parantos ngalaksanakeun padamelan pikeun aranjeunna sareng parantos masihan aranjeunna sababaraha ideu.
  4. Mobile. Aya uptick ageung dina jumlah jalma anu ngagaleuh via alat sélulérna nalika liburan taun ayeuna. Taun ayeuna, ti éta pakait yén situs anjeun dioptimalkeun pikeun mobile. Anjeun hoyong pastikeun gampang pikeun palanggan pikeun nganapigasi sareng dianggo. Upami henteu, aranjeunna bakal angkat sareng mendakan pesaing pikeun ngagaleuh.
  5. Cokot Sosial. Mudah-mudahan anjeun parantos ngalebetkeun tautan sosial dina email anjeun. Nanging, sakitar liburan, langkung penting pikeun nambihan ieu sareng pamer aranjeunna! Pinterest parantos leres-leres angkat taun ayeuna sareng seueur jalma anu resep kana éta. Upami perusahaan anjeun gaduhna aya, anjeun panginten hoyong ngarahkeun palanggan kana profil anjeun pikeun ningali produk sacara visual sareng ngagaleuh.

Ieu ngan sakedik tip pikeun ngamimitian nerapkeun kana perencanaan email libur anjeun. Tip naon waé anu anjeun kantos nguping sareng ngémutan nambihan kana kampanye email libur anjeun?

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.