5 Alesan pikeun henteu unggah Musik atanapi Pidéo anjeun ka Pihak Katilu

Sarat Pamakéan jahatSabaraha anjeun anu maca "Syarat Kagunaan"? Upami anjeun nyayogikeun kontén ngalangkungan pihak katilu, anjeun leres-leres hoyong ngémutan deui. Kasempetan nyaéta aranjeunna gaduh hak, bébas royalti, hak pikeun ngatur sareng ngadistribusikaeun kontén anjeun tanpa kantos ngimbangan anjeun pikeun éta. Upami anjeun bakal ngalaman masalah dina motong pidéo, mp3, Podcast, jst…. nyéépkeun artos sareng host sorangan. Ku cara éta anjeun teu kedah satuju kana sababaraha Sarat Pamakéan anu anéh ieu anu bakal ngamungkinkeun sababaraha perusahaan ageung ngahasilkeun artos LEUWIH tina kontén anjeun.

Upami anjeun unggah pidéo kana Youtube sareng Youtube kéngingkeun sajuta hits ... anjeun ngan ukur nempatkeun artos dina saku aranjeunna! Naha anjeun bakal ngalakukeun éta?

  • Youtube - anjeun kéngingkeun Youtube lisénsi sadunya, henteu eksklusif, bebas royalti, sublicén sareng transferable kanggo dianggo, baranahan, ngadistribusikaeun, nyiapkeun karya turunan, nampilkeun, sareng ngalaksanakeun Kiriman Pamaké anu aya hubunganana sareng Halaman Wéb Youtube sareng Youtube (sareng panerus na) bisnis, kalebet tanpa watesan pikeun ngamajukeun sareng ngadistribusikaeun bagian atanapi sadayana Situs Wéb Youtube (sareng karya turunanana) dina format média naon waé sareng ngalangkungan saluran média.
  • Google - anjeun ngarahkeun sareng otorisasi Google, sareng masihan Google hak bebas sareng hak teu eksklusif pikeun, host, cache, rute, ngirimkeun, nyimpen, nyalin, ngarobih, ngadistribusikaeun, nampilkeun, nampilkeun, ngarobih, ngutip, mempermudah dijual atanapi nyéwa salinan, nganalisis, sareng nyiptakeun algoritma dumasar kana Kandungan anu Diidinan pikeun (i) janten host Kandungan anu Diotorisasi dina sérver Google, (ii) ngaindéks Kandungan anu Diotorisasi; (iii) ningalikeun, ngalakukeun sareng ngadistribusikaeun Eusi Anu Diidinan
  • MySpace - Ku ningalikeun atanapi nyebarkeun ("ngeposkeun") naon waé Kandungan dina atanapi ngalangkungan Layanan MySpace, anjeun kéngingkeun ka MySpace.com lisénsi terbatas pikeun ngagunakeun, ngarobih, ngalakukeun umum, nembongkeun umum, ngahasilkeun deui, sareng ngadistribusikaeun Eusi sapertos ngan ukur dina sareng ngaliwatan Jasa MySpace.
  • FLURL - Anjeun kéngingkeun ka Lisénsi sanés anu éksklusif pikeun nyebarkeun, pasar, ngajual, lisénsi, ngamangpaatkeun, sareng dianggo ku cara naon waé, sadaya bahan anu disayogikeun ka Service, Wéb Wéb, sareng / atanapi dianggo dina cara naon waé sareng Layanan, kalebet tapi terbatas kana musik, foto, matéri sastra, seni, nami, judul sareng logo, mérek, sareng harta inteléktual sanés. Anjeun moal dibales pikeun unggah atanapi bahan sanés anu disayogikeun ka Layanan.
  • DropShots - DropShots nyaéta, kacuali nyatakeun sanésna, anu ngagaduhan sadayana hak cipta sareng basis data dina Layanan sareng eusina. Anjeun moal tiasa nyebarkeun, ngadistribusikaeun, nimba, ngamangpaatkeun deui atanapi nyusun deui eusi sapertos naon dina bentuk matérial naon waé (kalebet fotokopi atanapi nyimpenna dina médium naon waé ku cara éléktronik) salian ti saluyu sareng lisénsi panggunaan terbatas anu diatur dina bewara hak cipta urang.

Eureun masihan eusi anjeun gratis! Perusahaan-perusahaan anu hébat ngajangjikeun PERNAH nggunakeun eusi anjeun saluareun distribusi ngalangkungan halaman wéb. Perusahaan hébat AKAN nyayogikeun kompensasi upami aranjeunna nganggo kontén di luar situs. Sareng perusahaan anu hébat ogé bakal ngantep anjeun teraskeun MILIK eusi anjeun - bahkan saatos anjeun ngantunkeun jasa aranjeunna.

Maca Sarat Pamakéan!

11 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hi Duane,

    Kuring ayeuna nuju nampi kasalahan 500 naskah dina situsna…
    Kuring gé pariksa kaluar Sarat jeung Kaayaan Pamakéan nalika aranjeunna nyadangkeun. Abdi sanés pengacara - ngan saukur ningali seueur tulisan sareng diskusi anu nyarioskeun ngeunaan agrégator kontén ieu leres-leres misinforming pangguna ngeunaan saha anu 'boga' eusi éta, kumaha éta tiasa dianggo, sareng naha panyadia kontén tiasa diimbuhan atanapi henteu. pamakéan.

    Doug

  3. 3

    Pos anu saé pisan, Doug.
    Utamana ngémutan yén bahkan hosting média anu beunghar henteu deui biaya panangan jeung suku… (Di dieu kuring tiasa nyarankeun MédiaTemple nu kuring switched sanggeus geus satia ka supplier server aslina kuring salila kira 5 taun. Aranjeunna mibanda kapuasan customer pisan tinggi, sarta kuring ieu amazed di speed nu aranjeunna ngabales e-mail konsumén non-geeky. (Sareng henteu, kuring henteu padamelan ku aranjeunna…)

    Alesan anu sanés pikeun henteu nyéépkeun kontén anjeun sorangan dina pihak ka-3 nyaéta, anjeun henteu kantos terang kumaha aranjeunna ngarobih kawijakanna di hareup - ogé, atanapi anjeun henteu kantos terang kumaha anjeun ngarobih milik anjeun ... (Bayangkeun yén anjeun ngadamel pidéo / lagu anu saé anu anjeun pasang online, sareng sababaraha lembaga pamasaran hoyong ngagaleuh anjeun - anjeun leres-leres moal tiasa ngajualna upami anjeun satuju kana syarat-syarat anu ditetepkeun ku Doug…)
    Jadi: host sorangan. Sing bagja. Janten kreatif.

    Sareng salaku colokan, ieu aya sababaraha pidéo anu kuring némbak.

  4. 4

    Hi Doug,

    Kuring ngan ukur hoyong nyarios gancang dina tulisan anjeun. Kudos ka anjeun pikeun nyorong seniman mertimbangkeun ngirimkeun médiana ka host/distributor pihak katilu. Memang loba teuing jalma kreatif gagal mertimbangkeun bisnis jeung aspék hukum industri hiburan sarta intelektual, sarta bisa jadi gampang pikeun jalma oportunistic - jadi aranjeunna manajer, agén, labél catetan (badag atawa leutik), atawa operator ramatloka - mun ngamangpaatkeun jalma anu kurang acumen bisnis atawa pamahaman dasar hukum hak cipta AS.

    Kitu cenah, penerbit sareng distributor pihak katilu teu aya pilihan tapi meryogikeun pamilik hak cipta masihan pihak katilu a non-ekslusif lisénsi pikeun hak-hak tangtu nu boga hak cipta (artis), alia antarhak-hak pikeun baranahan, nyebarkeun, sareng nunjukkeun sacara umum bahan anu gaduh hak cipta. Upami teu kitu, penerbit pihak katilu tunduk kana tanggung jawab pikeun ngalanggar hak cipta. Éta sababna basa dina istilah anu disebatkeun dina perjanjian pamakean sami pisan (sareng halaman wéb kami pasti henteu aya pengecualian).

    Upami penerbit pihak katilu milarian hiji eksklusip lisénsi, lajeng éta kasangka, sarta layanan nu meureun kudu dihindari, gumantung kana kaayaan.

    tulus,

    James anderson
    Ngatur Anggota
    Roh Radio LLC

  5. 5
  6. 6

    Punten wartosan kami ngeunaan perusahaan-perusahaan anu hébat anu anjeun ucapkeun dina tungtung tulisan anjeun! Anjeun ninggalkeun kuring ngagantung! Abdi hoyong ngajaga sadaya hak pikeun musik kuring, tapi kuring kapaksa ngagunakeun sababaraha medium pikeun kanyataan saderhana dimana panongton perenahna.

    Kabeneran kuring mikir situs arsitéktur sosial, anu REAL, sapertos tribe.net mangrupikeun dasar anu asak pikeun panyebaran média anu dikontrol ku artis. Dina titik ieu anu khususna henteu gaduh kamampuan hosting musik, tapi éta ngamungkinkeun tautan anu dipasang ka situs eusi sapertos YouTube. Abdi gaduh akun MySpace anu dikaitkeun sareng SnowCap, dimana kuring tiasa nyetél harga lagu, anu aranjeunna teras-terasan. Kuring ngan ukur ngulinkeun éta sareng peryogi langkung seueur paparan, janten kuring kedah mertimbangkeun ngadamel padamelan di tempat sanés. Situs-situs ageung sigana aya di ambang jenuh sareng condong kana pidéo ngan ukur sora.

  7. 7

    Hi Timoteus,

    Sadaya perusahaan utama parantos ngarobih syarat-syarat panggunaan sareng teras-terasan ngalakukeunana. Ieu bakal merlukeun review kontinyu. Kuring ngan ukur ngingetkeun jalma yén aranjeunna kedah marios sadaya syarat pamakean sateuacan unggah naon waé anu aranjeunna 'pikir' milikna. Abdi henteu resep ningali batur kaleungitan hak kana musik atanapi pidéona ngan ukur ku unggah ka server…

    Salam,
    Doug

  8. 8

    Di dieu hiji Kiqlo alternatif valid
    Kiqlo henteu kabetot pikeun meunangkeun hak kana eusi anjeun. Kiqlo ngidinan Anjeun pikeun ngajual eusi Anjeun bari tetep hak cipta Anjeun. Anjeun tiasa unggah gratis, ngajual éta gratis sareng Kiqlo henteu nyandak potongan naon waé. Éta leres! Taya Catch!
    Anjeun tiasa ngundeur, unggah tanpa login. Upami anjeun hoyong ngajual anjeun kedah lebet. Ieu mangrupikeun konsép énggal tapi leres-leres pikeun tujuan ieu.

    Kiqlo

  9. 9

    Punten wartosan kami naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan Ourstage.com. Abdi sareng pamajikan duanana panulis lagu sareng kami parantos nempatkeun sababaraha lagu dina situsna. Sababaraha dinten munggaran kami ditempatkeun di luhur 10 sareng sababaraha malah janten nomer hiji di daérah kami sareng saatos 4 dugi ka 5 dinten, sadaya lagu kami turun ka handap atanapi tengah rating sareng voting lagu kami henteu. nyieun ngaletak akal boh salah sahiji urang?? Aranjeunna ngaku yén sadaya hak tetep milik urang sareng yén sadaya penjualan bakal lebet kana akun paypal kami tapi dugi ka ayeuna kami henteu acan ngadamel artos tina lagu-lagu anu dipasang. Dupi urang dibawa pikeun numpak? Kuring maca kalolobaan perjanjian tapi henteu sadayana. Kuring ass-u-med sagalana éta on up na up tapi sanggeus maca lima alesan anjeun Kaula teu jadi yakin?

    Hatur nuhun pikeun blog anjeun. Wilujeng dinten anu saé sareng mugia anjeun ngaraosan berkah tina kahirupan sareng cinta pikeun anjeun unggal dinten.

    Dina asma-Na anu Maha Suci,

    Marvin Patton

  10. 10

    Di sisi anu sanés, tong unggah musik anjeun dimana waé sareng janten anonim salami hirup anjeun!

    Leres, sok baca sarat sareng kaayaan (anjeun bakal percanten teuing henteu) sareng kalolobaanana ieu moal disalahgunakeun.
    Jigana éta masalah méré saeutik pikeun meunangkeun saeutik, anjeun cant nyangka paparan tanpa exposing diri (punten éksprési) Kami komposer anu nulis pikeun TV / pilem, Kuring ngatur sangkan hirup santun kaluar tina eta jeung Abdi teu ngalakukeun. nangtung kasempetan di naraka lamun kuring geus teu dipercanten jalma teu nyiksa iman maranéhanana yén kuring kungsi nempatkeun ku handing leuwih musik kuring. (sareng kuring masih kedah ngalakukeun ieu sadaya waktos, upami henteu padamelan bakal garing)
    Paling nyiksa musik kuring geus datangna sanggeus nalika musik kuring kungsi ditayangkan dina TV lajeng naék pikeun dijual resmi dina iTunes jsb, batur mutuskeun pikeun meuli eta lajeng nempatkeun eta dina fansite sahiji acara TV asalna ti, haratis download.

    Kuring dibayar ku youtube nalika musik kuring dimaénkeun sabab éta cara anu leres, henteu sapertos tulisan anu nyarios (Kuring anggota komunitas koleksi anu mastikeun éta) PRS

    Janten punten entong ditunda ku tulisan ieu.

  11. 11

    Naha anjeun nyangka yén jalma-jalma bakal sumping ka situs anjeun dina bagian tukangeun internét pikeun ningali sababaraha pidéo? Jalma-jalma angkat ka Youtube sareng situs-situs sanés sabab populér sareng jalma-jalma langkung dipikaresep ningali konténna. Abdi nyebutkeun alus 80% + populasi uploader teu paduli naha maranéhna ngagunakeun atawa henteu atoh, Kuring nyaho kuring henteu. Pasti aranjeunna meunang hits bébas dina situs maranéhanana, tapi éta bisnis maranéhanana. Anjeun moal unggah ka aranjeunna upami aranjeunna henteu nampi hits. Hiji-hijina jalan pikeun ngagaleuh situs sareng kéngingkeun hak cipta dina kontén anjeun nyaéta upami anjeun mangrupikeun grup anu kasohor sareng populer anu ngahasilkeun seueur pidéo sareng/atanapi gambar. Upami teu kitu, anjeun ngan ukur nyéépkeun tanduk anjeun sareng nyobian janten penting.

    3 / 10

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.