Anjeun Leungit 3 tina 5 Inti dina Ngadamel Imprési

Depositphotos 24055849 m

Kuring kantos ngahadiran pésta peluncuran anu anyar pikeun publikasi khusus cetak ngeunaan budaya pangan di Midwest. Nalika kuring nyarios ka tim anu nyiptakeun, aya kareueus anu luar biasa pikeun duanana eusi, seni, sareng produk réngsé. Majalahna padet sareng anjeun tiasa ngaraos kualitas kertas, ngambeu cetakan seger, sareng meh ngaraosan tuangeun anu sakumaha euyeub dijelaskeun dina majalah.

Éta ngagaduhan kuring ngamimitian mikirkeun kesan anu ditingalkeun ku para pemasar. Kami parantos digantungkeun dina média digital ayeuna kusabab murah sareng kamampuan téknologi anu urang hilap yén kaseueuran jalma ngan ukur ningali naon anu parantos dilakukeun ku téks sareng citra. Upami urang nyandak kiasan, urang tiasa ngadamel pidéo anu tiasa aranjeunna ayeuna tempo jeung ngadangu urang. Tapi éta ngan ukur 2 tina 5 indera anu urang tiasa ngahontal.

Upami Anjeun kersa piara timbel, éta sanés ngan ukur ngan ukur nyorong email anu sanés dina koropak anjeun. Anjeun kedah ngahontal éta kalungguhan sareng ngajantenkeun kesan upami anjeun hoyong ngiringan aranjeunna nyandak léngkah salajengna pikeun mésér, ngadaptarkeun kontrak deui, atanapi ningkatkeun pengeluaran aranjeunna sareng organisasi anjeun.

Kumaha anjeun tiasa ngahontal sesa indera - toél, bau, sareng rasa - pikeun ninggalkeun kesan anu awét? Upami anjeun aya di kota anu sami, panginten éta saderhana nyandak prospek atanapi klien anjeun ka tuang. Tapi seueur urang damel di luar jarak nyetir janten pilihan rada terbatas. Sugan anjeun tiasa gaduh produk khusus anu didamel atanapi sapotong cetak éndah dikembangkeun. Sugan anjeun tiasa nyertakeun sabotol anggur atanapi kadaharan lokal anu dikirim ngalangkungan mail.

Anu biasa janten norma ayeuna rada langka - nunjuk kana kasempetan anu luar biasa pikeun ngabédakeun diri tina persaingan anjeun. Naon anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun nyésakeun kesan anu langgeng ku rasa, bau, sareng rasa?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.