Pamakéna Henteu Mésér Kasampurnaan Deui

5 bentang1

Salah sahiji transformasi paling éndah anu kuring yakin yén média sosial parantos dilakukeun nyaéta karuksakan sampurna mérek. Henteu aya deui konsumen ngarepkeun kasampurnaan ... tapi kami ngarepkeun kajujuran, layanan palanggan, sareng minuhan sagala janji anu ditetepkeun ku perusahaan.

Dina luncheon klien minggu kamari di Solusi Bitwise, Présidén sareng CEO Ron Brumbarger ngawartoskeun palangganna yén Bitwise bakal ngalakukeun kasalahan… tapi éta aranjeunna bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun pulih sapinuhna sareng awas pikeun kapentingan klien. Aya sababaraha palanggan konci sakitar méja - sareng réaksina henteu tiasa langkung optimis. Aya muji sasaruaan pikeun layanan palanggan sareng dukungan anu disayogikeun ku karyawan Bitwise.

IMHO, manajer mérek anu hébat salawasna biasa ngalakukeun padamelan anu saé pikeun maintaing kasampurnaan mérek ku olahtalatah anu konsisten, grafik, sareng hubungan masarakat. Jaman éta aya di tukangeun urang ayeuna, sanajan, kusabab perusahaan henteu tiasa ngendalikeun atanapi ngamanipulasi média sosial sareng naon anu dicarioskeun ku konsumen sareng klien ngeunaan éta. Palanggan anjeun ayeuna ngagaduhan konci pikeun mérek anjeun.

Éta sigana mah pikasieuneun mimitina ... perusahaan anjeun panginten nuju ngacak-ngacak sampurna mérek hirup. Tong hariwang ku éta. Nyatana… lirénkeun. Anjeun nuju langkung ngarusak perusahaan anjeun ku nyobaan nutupan cacad na tibatan ku ngumumkeunana di tempat terbuka. Unggal perusahaan ngagaduhan kaunggulan sareng kalemahan sareng konsumen sareng klien ngarepkeun masalah kajadian. Éta henteu kasalahan anu kajantenan, éta kumaha perusahaan anjeun pulih tina aranjeunna.

Bahkan dina peringkat produk sareng ulasan, ieu kasus na. Peunteun 5-bintang tiasa nyatana penjualan anjeun tibatan ngabantosan aranjeunna. Nalika kuring maca ulasan produk, kuring condong nganapigasi langsung kana ulasan négatip. Abdi henteu ngalangkungan pameseran. Sabalikna, dina marios koméntar négatip, kuring mutuskeun naha éta henteu mangrupikeun kalemahan anu kuring tiasa hirup. Ngajual kuring gadget anu hébat sareng dokuméntasi anu pikareueuseun unggal dinten! Abdi henteu maca manual produk.

Nalika kuring ningali rating 5-bintang, kuring biasana ngantepkeun ulasan sadayana sareng milari tempat sanés. Henteu aya anu sampurna sareng kuring hoyong dimaklumkeun ngeunaan kakuranganana. Abdi henteu mésér kasampurnaan deui. Abdi henteu percanten kana kasampurnaan deui. Dina presentasi e-commerce taun kamari, pabrik éléktronika utama nyarios yén ulasan anu sampurna sering nganyenyeri penjualan produkna. Teu aya anu sanés ogé percanten kana kasampurnaan, ogé.

Éta sigana henteu logis, tapi anjeun panginten badé masarkeun kaunggulan anjeun sareng ngaku pinuh kalemahan anjeun upami anjeun badé ningkatkeun penjualan, netepkeun ekspektasi, sareng tiasa minuhan éta. Pelanggan anu bageur sanés palanggan kalayan produk anu sampurna ... éta konsumén anu bahagia sareng perusahaan anjeun, kumaha aranjeunna leres-leres ngajalankeun, sareng - pangpangna - kumaha anjeun parantos pulih tina kasalahan atanapi kagagalan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.