5 Tip pikeun Tumuh Usaha anjeun ku Mobile

mobile-money.jpgOpinionLab parantos ngungkabkeun lima tip anu bakal ngabantosan perusahaan ningkatkeun pangalaman sélulér sareng narik pelanggan anyar:

  1. Dimimitian ku pangalaman pangguna: Pangalaman pangguna anu saé mangrupikeun tinimbangan luhur pikeun kasuksésan mobile. Sering teuing, perusahaan nyobian niron fungsionalitas halaman wéb tradisional dina sipat sélulérna. Pikeun mastikeun kagunaan sélulér optimal, pokuskeun kana kabutuhan konsumén sareng bisnis, anu tiasa bénten-bénten béda ti wéb tradisional. Hal anu saderhana ukuran kancing (naha aranjeunna ageung?) Sareng mastikeun teu aya gulung sisi-ka-sisi anu sering dipaliré dina usaha munggaran sareng tiasa ngabayangkeun bahkan fungsionalitas anu pang hébatna. Dimimitian ku ngadangukeun konsumén anjeun: terang kumaha aranjeunna hoyong kalibet sareng perusahaan anjeun ngalangkungan alat sélulér sareng kumaha aranjeunna nuju nganggo saluran sélulér pikeun ngahontal tujuanana. Pastikeun pikeun ngembangkeun platform sélulér anu cocog pikeun kabutuhan pelanggan, sareng pastikeun set fitur anjeun nyandak tinimbangan unik pangalaman mobile kana tinimbangan.
  2. Entong anggap anjeun peryogi aplikasi: Kanggo sababaraha usaha, anjeun leres-leres ngalakukeun; pikeun anu sanés, éta henteu pantes pikeun nanem modal, sareng anjeun bakal langkung saé pikeun investasi dina ayana wéb sélulér anjeun. Timbangkeun pro sareng kontra: Situs wéb seluler gaduh banding pasar-masal sareng tiasa diaksés ku sadaya jinis alat sélulér. Tapi nalika aplikasi sélulér ngahontal kirang jalma tibatan situs web sélulér, seueur bisnis khusus resep saluran pamasaran ieu, sabab éta nyayogikeun konsumén nganggo pangalaman anu unik sareng terfokus khusus pikeun smartphone.
  3. Entong nganggap mobile éta hartosna mobile: Pastikeun anjeun nyayogikeun tautan anu kawéntar pikeun halaman wéb anjeun pikeun saha waé anu hoyong aksés kana éta. Pepelakan smartphone ayeuna tiasa gampang surfing dina wéb anu lengkep, sareng anu saéstuna nyaéta seueur situs sélulér ngan henteu nyayogikeun aksés kana fitur anu sami anu dipendakan dina halaman wéb lengkep — fitur anu seueur anu dipikahoyong atanapi kedah dianggo nalika di perjalanan . Sanaos merenah pikeun mariksa kasaimbangan bank-akun anjeun ngalangkungan situs sélulér, panginten penting mayar tagihan nganggo bagian pambayaran tagihan tina situs lengkep anu henteu pernah diangkut kana hapé.
  4. Ngungkit parantos aya, téknologi mobile gratis pikeun ngahubung sareng pamirsa mobile: Henteu paduli naha sumber daya perusahaan anjeun paling diinvestasikeun dina aplikasi sélulér, seueur téknologi anu tos aya tiasa ngabantosan anjeun hubungan sareng pamirsa mobile tanpa investasi ageung pikeun pamekaran téknologi. Popularitas jasa dumasar lokasi sapertos Foursquare sareng Facebook Places parantos ngarobih cara merek tiasa dipasarkeun ka konsumén seluler ku ngantep bisnis bata-na-mortir gampang ngaidentipikasi sareng ngahargaan palanggan satia kalayan sagala rupa spesial sareng diskon. DialogCentral mangrupikeun conto sanés tina téknologi mobile gratis anu ngadorong papacangan: ngagunakeun alat ieu, konsumén tiasa ngirim tanggepan langsung ka bisnis nalika di perjalanan, sareng bisnis tiasa nampi koméntar pelanggan langsung tanpa biaya.
  5. Ngadopsi kerangka pangukuran mobile anu épéktip: Kaseueuran bisnis ayeuna henteu ngagaduhan alat pikeun épéktip ngukur usaha sélulérna. Mimiti, angkat mundur sareng ati-ati nimbangkeun naon anu tiasa sareng anu kedah diukur. Di lingkungan sélulér, métrik akrab henteu diterapkeun deui, janten milarian ukuran anu bakal ngatasi sadaya saluran mérek modéren anjeun, sapertos papacangan palanggan. Teras, tangtukeun parameter anu diperyogikeun pikeun nerapkeun ukuran sapertos kana ciri unik tina bisnis anjeun. Pertimbangkeun opt-in, open-text feedback system salaku bagian tina program pangukuran anjeun pikeun mastikeun yén anjeun dumasar kana kaputusan konsumén tibatan asumsi perusahaan.

Kusabab langkung seueur palanggan ngandelkeun alat sélulérna sareng aplikasi sélulérna pikeun sagalana ti balanja online dugi ka pesen liburan, perbankan, sareng mayar tagihan, bisnis kedah nyiptakeun pangalaman sélulér sareng ngadangukeun naon anu pelanggan nyarioskeun ngeunaan aranjeunna. Rand Nickerson, CEO OpinionLab

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.