Tip pikeun Nulis Whitepaper anu Ngajalankeun Penjualan

whitepaper

Unggal minggu, kuring ngaunduh whitepaper sareng maca. Pamustunganana, kakawasaan whitepaper diukur, sanés dina jumlah unduhan, tapi panghasilan salajengna anu anjeun hasil tina nyebarkeunana. Sababaraha whitepaper langkung saé tibatan anu sanésna sareng kuring hoyong ngabagi pendapat ngeunaan naon anu kuring percanten janten whitepaper anu saé.

  • Whitepaper ngajawab masalah rumit kalayan detil sareng data pendukung. Kuring ningali sababaraha whitepaper anu tiasa janten tulisan blog. Whitepaper sanés hal anu anjeun pikahoyong pikeun gampang didakan online, éta langkung ti éta - langkung ti postingan blog, kirang ti ebook.
  • Whitepaper conto conto tina konsumén saleresna, prospek, atanapi publikasi sanés. Henteu cekap nyerat dokumén anu nyatakeun skripsi, anjeun kedah nyayogikeun buktina anu leres.
  • Whitepaper nyaeta estetika pikaresepeun. Kesan munggaran étang. Nalika kuring muka whitepaper sareng ningali Microsoft Clip Art, kuring biasana henteu maca deui. Éta hartosna panulis henteu nyéépkeun waktos ... anu hartosna aranjeunna panginten henteu nyéépkeun waktos dina nyerat eusina, ogé.
  • Whitepaper nyaeta henteu disebarkeun sacara bébas. Abdi kedah ngadaptar pikeun éta. Anjeun dagang inpormasi anjeun kanggo inpormasi kuring - sareng anjeun kedah nyayogikeun kuring salaku kalungguhan kalayan formulir pendaptaran anu diperyogikeun. Bentuk Landing Page gampang dilakonan nganggo alat sapertos hiji tukang ngawangun online. Upami kuring henteu serius ngeunaan topik na, kuring henteu bakal undeur whitepaper. Nyayogikeun halaman badarat anu hadé anu ngajual whitepaper sareng ngumpulkeun inpormasi.
  • Kaca 5 dugi ka 25 halaman whitepaper kedah maksa cekap pikeun kuring pikeun nganggap anjeun salaku wibawa sareng sumber pikeun padamelan naon waé. Kalebet daptar cek sareng daérah pikeun catetan supados henteu ngan saukur dibaca sareng dipiceun. Sareng tong hilap nyebarkeun inpormasi kontak anjeun, halaman wéb, blog sareng kontak sosial dina badan padamelan.

Aya sababaraha cara pikeun ngadamel whitepaper cekap cekap pikeun ngajalankeun penjualan.

  1. transparansi - Kahiji nyaéta sacara transparan ngawartosan ka pamaca persis kumaha anjeun méréskeun masalahna dina detil kawatesanan. Detilna janten terhingga, kanyataanna, aranjeunna langkung resep nelepon anjeun pikeun ngurus masalah tibatan leres-leres ngalaksanakeunnana nyalira. Naha-anjeun-sorangan bakal ngagunakeun inpormasi anjeun pikeun ngalakukeunana nyalira…. tong hariwang ... aranjeunna henteu pernah bakal nelepon anjeun. Kuring parantos nyerat sababaraha makalah pikeun ngaoptimalkeun blog WordPress - teu kakirangan jalma anu nelepon kuring pikeun ngabantosan aranjeunna ngalaksanakeunana.
  2. hal nu ngabateskeun - Cara anu kadua nyaéta nyayogikeun pamaca anjeun sadaya patarosan sareng waleran anu ngajantenkeun anjeun salaku sumberdaya na langkung saé tibatan anu sanés. Upami anjeun nyerat papan tulis dina "Kumaha nyewa Konsultan Média Sosial" sareng anjeun nyayogikeun nasabah anjeun kalayan kontrak terbuka anu aranjeunna tiasa angkat iraha waé ... janten bagian tina whitepaper anjeun dina negosiasi kontrak! Istilah sanésna, ngadukung sareng maénkeun kaunggulan anjeun.
  3. Nelepon ka Aksi - Kuring leres-leres reuwas ku sabaraha whitepaper kuring maca dimana kuring mungkas tulisan sareng teu terang ngeunaan pangarangna, naha aranjeunna mumpuni nyerat ngeunaan topik, atanapi kumaha aranjeunna tiasa ngabantosan kuring ka hareup. Nyayogikeun seruan-to-action anu jelas dina whitepaper anjeun, kalebet nomer telepon, alamat, nami sareng poto propésional penjualan anjeun, halaman pendaptaran, alamat email ... sadayana bakal nguatkeun kamampuan pikeun ngarobih maca.

3 Komentar

  1. 1

    Punten saé, Doug. Kuring ogé mendakan yén seueur perusahaan anu nyobian nganggo whitepapers pikeun ngagancangkeun prosés penjualan ngaleungitkeun dua bahan anu paling penting. Kahiji, aranjeunna ngajéntrékeun masalah anu kacida titik on painfully relevan naon maranéhna nyadiakeun salaku produk atawa jasa, sarta kadua, naon ngajadikeun aranjeunna béda? Teu merta hadé. (Konsumen bakal mutuskeun yén, euweuh urusan sabaraha kali ngajual hiji bisa ngomong).

  2. 2

    @freighter, Kuring teu satuju yén anjeun kudu nangtukeun naon bédana anjeun - tapi teu saurang ogé jujur ​​yakin hiji parusahaan deui ngan ku nyebutkeun aranjeunna béda. Éta sababna penting pisan pikeun ngembangkeun pesen anu cocog dina whitepaper. Ku nangtukeun kualifikasi, anjeun tiasa ngabedakeun diri!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.