Ningkatkeun Kasempetan Eusi Anjeun Ngajanten Viral ku 5 Taktik ieu

alesan viral eusi

Kami parantos ngabagi infografis sanés dina unsur eusi viral sareng kuring sok hoream ngadorong viral salaku stratégi. Eusi viral tiasa nyangking kasadaran merek - urang sering ningali ku pidéo. Nanging, kuring henteu kantos ningali saha waé anu mogok ka luar taman unggal waktos. Sababaraha nyobian hésé, sababaraha gagal ... éta leres-leres mangrupikeun gabungan bakat sareng kabeneran anu naékkeun eusi anjeun sacara viral.

Kitu cenah, kuring yakin taktik anu digunakeun nalika fokus eusi viral mangrupakeun strategi anu hadé pikeun eusi sacara umum. Dina infographic ieu ti WhoIsHostingThis?, Aranjeunna ngejah kaluar 5 alesan yén eusi anu saé anjeun henteu janten viral:

  1. Kurangna daya tarik émosional - jalma ngabagi eusi anu ngahasilkeun kapanasaran, kaheranan, minat, kaheranan, kateupastian, kagum sareng humor.
  2. Henteu "Bagikeun Pantes" - jalma hoyong ngabagi, gampang dibagikeun, éta méré nilai, sareng éta bakal narik perhatian ka jalma anu ngabagikeunana.
  3. Timing Goréng - mendakan waktos-dinten, minggu, usum atanapi kajadian anu eusina dipénta sareng populér.
  4. Rarancang Goréng - tata ruang, warna sareng banding banding ngeunaan masalah anu tiasa dibagi. Investasi dina desain mangrupikeun investasi pikeun kamungkinan bakal dibagi.
  5. Distribusi Goréng - ieu panginten anu urang tingali sahenteuna nyebarkeun… ngadistribusikaeun sareng ngamajukeun kontén anjeun kana situs anu badé ngahontal pemirsa anu ageung.

viral-eusi-pamasaran

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.