5 Cara Kalénder Acara Anjeun Tiasa Ningkatkeun SEO

acara seo

Optimisasi mesin pencari (SEO) mangrupikeun perang anu teu aya tungtungna. Dina hiji sisi, anjeun gaduh pemasar anu milari ngaoptimalkeun halaman wébna pikeun ningkatkeun panempatan dina peringkat mesin pencari. Di sisi anu sanésna, anjeun gaduh raksasa mesin pencari (sapertos Google) teras-terasan ngarobah algoritma maranéhna pikeun nampung métrik anu anyar, henteu dikenal sareng ngadamel wéb anu langkung saé, langkung tiasa dilayaran sareng dipersonalisasi.

Sababaraha cara anu paling saé pikeun ngaoptimalkeun réngking milarian anjeun kalebet nambihan jumlah halaman sareng backlink masing-masing, ngadorong perkawis sosial sareng pastikeun situs anjeun ngagaduhan kontén seger. Utas biasa? Sadaya ieu tiasa kahontal kalayan ngaluncurkeun kalénder acara.

Aya cara anu efisien dina kalénder acara online anjeun tiasa mangaruhan SEO - kieu carana:

Ningkatkeun jumlah halaman masing-masing

Di damel dina pamasaran, anjeun terang usaha anu ngaluncurkeun halaman badarat énggal. Aya salinan kanggo nyerat, kreatif didesain, sareng promosi anu kedah dilakukeun. Kalénder acara nyandak prosés ieu sareng ngirangan waktos nanem modal anjeun bari ngalikeun jumlah halaman hasil anu aya dina situs anjeun. Unggal acara individu ngagaduhan halaman nyalira, ningkatkeun jumlah halaman anu aya pikeun mesin pencari pikeun ngorondang. Langkung ti ngan ukur ningkatkeun nomer, nanging, unggal halaman masing-masing énggal masihan anjeun kasempetan kanggo ngagaduhan seueur kecap konci buntut panjang pikeun ngaoptimalkeun. Salaku tambahan, gaduh halaman acara masing-masing tinimbang kalénder hiji halaman mastikeun yén pamaké anjeun bakal nyéépkeun waktos langkung lami dina situs anjeun sacara umum - sareng yén "waktos cicing" nyaéta emas SEO.

Naekeun backlinks

Kaca acara perorangan ngagaduhan kagunaan sanésna ogé: aranjeunna ningkatkeun pisan jumlah backlinking. Faktor kaluar-halaman ageung anu dipikaterang pikeun SEO nyaéta jumlah kali situs séjén numbu deui ka situs anjeun nyalira. Mesin pencari narjamahkeun ieu ngahubungkeun salaku sora kapercayaan ti hiji situs kana situs anu sanés, disimpulkeun yén situs anjeun kedah ngagaduhan kontén anu berharga sabab anu sanés parantos mendakan pantes dibagi. Langkung seueur halaman anu sayogi sayogi (pikir sababaraha halaman acara sanés kalénder hiji halaman), langkung seueur kamungkinan pikeun situs pikeun kakait deui. Hiji situs panginten numbu ka tilu ceramah anu béda, contona, kéngingkeun anjeun tilu kali backlinks tibatan upami anjeun parantos nempatkeun sadaya kajadian dina halaman anu sami. Voila! Optimisasi.

Ajak ngabagi sosial

Mesin pencari beuki ngandelkeun sinyal sosial salaku faktor peringkat. Kakuatan sinyal ieu tiasa bénten-bénten dumasar kana hal-hal sapertos reputasi sosial sareng jumlah saham sosial kualitas (sami sareng backlink). " Kalénder acara kalayan kapabilitas berbagi sosial internal ngajantenkeun gampang pikeun tamu anjeun pikeun ngamajukeun acara anjeun tapi ogé faktor kana peringkat sosial sareng situs anjeun nalika mesin pencari meunteun halaman anjeun. Ieu ningkatkeun kamungkinan kaca acara anjeun réngking langkung luhur dina hasil mesin pencari sabab dibagikeun tautan dina média sosial ngabantosan mesin pencari tangtukeun kapercayaan sareng réngking halaman wéb.

Aktipkeun judul halaman unik sareng pedaran meta

Teras aya SEO sakola lami, metodeu anu diusahakeun pikeun leres-leres ngarobih judul meta sareng déskripsi dina halaman masing-masing supados pangkatna pikeun konci anu panjang atanapi pondok-buntut. Judul meta nyaéta kode HTML anu dilebetkeun kana lulugu halaman anu nyayogikeun inpormasi kata kunci pikeun mesin pencari. Matématika anu hiji ieu saderhana: langkung seueur halaman masing-masing berkat kalénder acara hartosna langkung seueur kasempetan pikeun ngaropea halaman masing-masing unik, sareng kamungkinan luhurna halaman anjeun bakal pangkat pikeun sababaraha kecap konci. Hasil akhirna? Halaman anjeun bakal dipendakan dina mesin pencari pikeun istilah anu anjeun hoyong pangkat, sabab anjeun gaduh kasempetan pikeun masihan aranjeunna perhatosan anu pantes.

Ngahasilkeun eusi seger

Anjeun kantos nguping kalimat sateuacanna: content is king. Versi 2016 tina frasa ieu panginten aya tulisan "seger, kontén konsisten nyaéta raja." Janten, anjeun nyerat tulisan blog perusahaan atanapi ngaluncurkeun halaman badarat deui taun 2011. Sanaos saé pikeun patalimarga, mesin pencari hoyong anu langkung seueur nalika ngeunaan pemaén anu ngagaduhan jajaran. Yeuh ieu, langsung ti Google sorangan:

Google Search nganggo algoritma kesegaran, dirancang pikeun masihan anjeun hasil paling anyar.

Garis handap? Eusi seger dina situs anjeun sami sareng panempatan anu langkung luhur dina peringkat mesin pencari - sareng naon kalénder acara interaktif tapi sumber kontinyu tina eusi seger? Kusabab kajadian Lokalis masing-masing gaduh halaman acara masing-masing, nyiptakeun acara anyar hartosna halaman anyar pikeun anjeun sareng eusi seger pikeun situs anjeun. Éta kaayaan win-win nalika ngeunaan SEO.

Kalénder acara interaktif tiasa mangaruhan pisan kana SEO. Ku cara ningkatkeun jumlah halaman anu seger dina halaman wéb, ngadorong backlinks, sareng ngamungkinkeun anjeun ngaréka judul judul sareng déskripsi saderhana, platform téknologi acara anu leres ngamungkinkeun anjeun ngahasilkeun pangaruh dina réngking anjeun tanpa tunduk kana mesin pencari algoritma anu teras-terasan .

Ieu conto halaman badarat acara individu ti Boston College:
Lokal Acara Kampus Boston College

Ngeunaan Lokalis

Lokalis mangrupikeun platform téknologi acara dumasar-awan anu ngabantosan organisasi kalayan gampang nyebarkeun, ngatur sareng ngamajukeun sababaraha acara. Parangkat lunak kalénder interaktif anu kuat Lokalisis nawiskeun kamampuan kalénder pamasaran terpusat, kakuatan pakakas bagi sosial sareng intél analytics pikeun ngaoptimalkeun kinerja pamasaran acara. Dugi ka ayeuna, Localist parantos nguatkeun langkung ti 2 juta acara di saluruh dunya.

Ieu conto halaman kalénder utama ti Ngajalajah Gwinnett:

ngajalajah-gwinnett

Didatangan Lokalis Tuturkeun @localist

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.