5 Cara pikeun Maéhan Kompetisi Anjeun sareng Eusi

Aya anu naroskeun Quora upami blogna tiasa bersaing dina ruas blogos anu rame teuing. Patarosan na teuing saé pikeun dijawab di dinya ... Abdi hoyong bagikeun waleran kuring ka anjeun sadayana.

300-muatan.png

Tangtosna aranjeunna tiasa bersaing! eusi hébat bakal teras naék ka luhur, teu paduli kumaha raména rohanganana. Téhnik anu béda anu tiasa anjeun terapkeun nyaéta:

  1. Janten gancang - Upami anjeun situs atanapi blog munggaran anu sababaraha kali néwak topik, anjeun bakal langkung diperhatoskeun.
  2. Janten di luhur - Ngartos pamilarian sareng pangaruhna kana eusi anjeun bakal ngabantosan anjeun milarian pangunjung mesin pencari.
  3. Janten sosial - Ngamangpaatkeun média sosial pikeun nguatkeun blog anjeun sareng ngahijikeun média sosial kana blog anjeun ku batur tiasa nguatkeunana pikeun anjeun. Tombol ngabagi, tombol retweet sareng pengumuman dina Twitter, Facebook sareng LinkedIn anu kedah.
  4. Janten luar biasa - Nalika aya hal anu kedah dibahas dina blog anjeun, jalma bakal nyarios sareng seueur jalmi anu bakal datang.
  5. Kudu konsisten - Nulis eusi sareng maca anu ngembang ngabutuhkeun moméntum sareng rutinitas. Entong pikir hiji tulisan anu hébat bakal ngalakukeun éta pikeun anjeun ... unggal tulisan nambihan nilai tambihan.

Eusi anu hébat bakal teras gelembung ka luhur ... sareng ngamangpaatkeun pinuh sadaya alat pikeun ngamajukeun kontén anjeun sareng ngajantenkeun gampang dipendakan leres-leres konci.

3 Komentar

  1. 1

    Kuring boro satuju deui sareng 5 poin éta. Basajan, tapi henteu gampang. Éta hiji-hijina dorongan kuring. Ngalakukeun sadayana 5 jalma bakal peryogi investasi anu serius. Kaseueuran daptar ngan ukur ngalibatkeun investasi waktos anu signifikan (henteu nyarios éta henteu leres), tapi # 4 mangrupikeun hal anu béda. "Janten luar biasa" henteu ngan saukur kusabab anjeun nanem modal langkung waktos, sanaos konsisten, anjeun tiasa nganggap, sacara statistik nambahan odds ngahasilkeun hal anu luar biasa. Kuring bakal nebak yén anjeun, Doug, tiasa ngadamel pasualan pikeun pamahaman anu langkung objektif ngeunaan "luar biasa."

    Sareng kuring ngabohong, kuring gaduh panyurung deui.

    Kadang-kadang Eusi Ageung naék ka luhur. Kanggo sabagéan ageung, tanpa stratégional promosi atanapi pamasaran ngahaja, Eusi Ageung sigana bakal hirup dina kahalangan sareng mesin pencari halimunan. Kalayan diémutan kuring bakal nyarankeun premis anu rada béda pikeun pos anjeun. Usaha hébat bakal ngamungkinkeun batur bersaing di pasar online anu rame (ideu atanapi produk). Eusi anu Hadé bakal ngajantenkeun langkung gampang.

  2. 2

    Abdi henteu tiasa satuju deui! Eusi anu saé tiasa leres janten asét pikeun usaha pamasaran anjeun. Sakali parantos ditulis, anjeun kedah nganggo sadaya saluran pikeun ngadaur mulangkeunana sareng ngiringan kana rohangan online.

  3. 3

    Hébat pos Doug! Kuring satuju sareng Big Pitulung Bill - tanpa sababaraha jinis strategi papacangan, eusi ngan ukur linggih di dinya ngantosan dipanggihan. Mésér pangsaéna parantos nyandak ieu ka tingkat anu anyar, parios carita ieu ti Jaman Ad: http://adage.com/article?article_id=147956

    Nuhun pikeun sadayana Doug anu Heboh, urang kedah énggal-énggal néwak!

    Taulbee Jackson
    Présidén / CEO
    http://raidious.com

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.