7 Léngkah pikeun Stratégi Pamasaran Eusi anu Dioptimalkeun

7 léngkah dioptimalkeun eusi

Ieu mangrupikeun infographic anu hébat ti Intergage awal taun ieu, 7 Léngkah pikeun Strategi Eusi Dioptimalkeun. Ieu pendekatan anu sami pisan sareng kumaha Diréktur Strategi Eusi kami, Jenn Lisak, ngembangkeun strategi anu teras-terasan pikeun klien kami.

Sababaraha tips tambahan: Kahiji, pastikeun yén sistem manajemen kontén anjeun saé dioptimalkeun saé mesin pencari tiasa nangtoskeun hasil pamilarian kumaha konténna kedah ditampilkeun. Kadua, kuring bakal ngaganti Digg dina metodologi promosi pikeun StumbleUpon!

7-léngkah-eusi-pamasaran-kasuksésan-infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.