10 Métrik Nyukcruk Email Anu Anjeun Kedah Ngawaskeun

Depositphotos 26721539 s

Nalika anjeun ningali kampanye email anjeun, aya sababaraha métrik anu anjeun kedah pokus pikeun ningkatkeun kinerja pamasaran email anjeun sacara umum. Paripolah email sareng téknologi parantos mekar antukna waktos - janten pastikeun pikeun ngapdet cara anjeun ngawas kinerja email anjeun. Baheula, urang ogé parantos ngabagi sababaraha rumus balik métrik konci konci.

  1. Panempatan Koropak - Ngahindarkeun folder SPAM sareng filter Junk kedah diawasi upami anjeun ngagaduhan palanggan anu penting (100k +). Reputasi pangirim anjeun, éta verbiage anu dianggo dina garis subjek anjeun sareng badan pesen… sadayana ieu mangrupikeun métrik kritis pikeun ngawas anu biasana henteu ditawarkeun ku panyadia pamasaran email anjeun. Panyedia jasa email nganteurkeun, henteu panempatan koropak. Kalayan kecap séjén, surélék anjeun tiasa dikirim… tapi langsung kana saringan sampah. Anjeun peryogi platform sapertos 250ok pikeun ngawas panempatan koropak anjeun.
  2. Pangirim Reputasi - Marengan panempatan koropak mangrupikeun reputasi anu ngirim anjeun. Naha aranjeunna aya dina daptar hideung? Naha rékamanana leres disetél pikeun Panyedia Layanan Internét (ISP) pikeun komunikasi sareng mastikeun yén aranjeunna otorisasi pikeun ngirim email anjeun? Ieu masalah anu sering meryogikeun a nganteurkeun konsultan pikeun ngabantosan anjeun nyetél sareng ngatur sérver anjeun atanapi mastikeun jasa pihak katilu anu anjeun kirimkeun. Upami anjeun ngamangpaatkeun pihak katilu, aranjeunna tiasa ngagaduhan reputasi anu pikasieuneun anu ngagaduhan email anjeun langsung dina folder sampah atanapi bahkan diblokir sadayana. Sababaraha urang nganggo SenderScore pikeun ieu, tapi ISP henteu ngawas SenderScore anjeun ... unggal ISP ngagaduhan sarana nyalira pikeun ngawasan reputasi anjeun.
  3. Daptar ingetan - Konon dugi ka 30% daptar tiasa ngarobih alamat email salami sataun! Éta hartosna supados daptar anjeun teras-terasan ngembang, anjeun kedah ngajaga sareng ngamajukeun daptar ogé tetep sésana palanggan anjeun tetep séhat. Sabaraha palanggan anu leungit per minggu sareng sabaraha palanggan énggal anjeun kéngingkeun? Sedengkeun ongkos mumbul per kampanye biasana disayogikeun, kuring kaget yén ingetan daptar sacara umum sanés fokus utami panyayogi jasa email! Ingetan daptar mangrupikeun métrik konci pikeun mikawanoh kualitas eusi email anu anjeun nyebarkeun.
  4. Laporan Spam - Sabaraha palanggan ngalaporkeun surélék anjeun salaku sampah? Mudah-mudahan moal aya - tapi upami anjeun ngagaduhan langkung ti sababaraha unggal ngirim anjeun kedah hariwang ngeunaan dimana anjeun kéngingkeun palanggan ieu sareng patalina eusi anu anjeun kirimkeun ka aranjeunna. Sugan anjeun ngirimkeun seueur teuing email, aranjeunna teuing salesy, atanapi anjeun nuju mésér daptar… sadayana ieu tiasa ngakibatkeun keluhan SPAM tinggi anu pamustunganana tiasa ngahalangan anjeun tina ngirim sadayana.
  5. Laju Buka - Buka diawasi ku gaduh piksel tracking kalebet dina unggal email anu dikirim. Kusabab seueur palanggan email meungpeuk gambar, tetep émut yén tingkat kabuka anjeun anu leres bakal langkung saé tibatan tingkat kabuka anu sabenerna anu anjeun tingali dina email anjeun analytics. Tren laju kabuka penting ditingali sabab nunjukkeun kumaha anjeun nyerat garis matuh sareng kumaha berharga eusi anjeun ka palanggan.
  6. Pencét Laju - Naon anu anjeun pikahoyong jalma pikeun ngalakukeun surélék anjeun? Nyetir kunjungan deui ka situs anjeun nyaéta (mudah-mudahan) strategi utami tina kampanye pamasaran email anjeun. Pastikeun anjeun gaduh panggilan-to-aksi anu kuat dina surélék anjeun sareng anjeun ngamajukeun tautan éta sacara épéktip kedah dilebetkeun kana desain sareng strategi optimasi kontén.
  7. Pencét pikeun Open Rate - (CTO atanapi CTOR) Ti jalma-jalma anu muka email anjeun, naon tingkat klik-liwatna? Diitung ku nyandak jumlah palanggan unik anu diklik dina kampanye sareng dibagi ku jumlah unik palanggan anu muka email. Ieu métrik penting sabab ngitung keterlibatan sareng unggal kampanye.
  8. Laju konversi - Janten anjeun kéngingkeun aranjeunna klik, naha aranjeunna leres-leres ngarobih? Pelacakan konversi mangrupikeun ciri tina seueur panyayogi jasa email anu sanés dimangpaatkeun sakumaha mistina. Ilaharna meryogikeun potongan kode dina halaman konfirmasi anjeun kanggo pendaptaran, unduhan, atanapi pameseran. Pelacakan konvérsi ngalirkeun inpormasi kana email anjeun analytics yén anjeun parantos leres-leres ngalaksanakeun panggilan-to-aksi anu dipromosikeun dina email.
  9. Laju Buka Seluler - Ieu ageung pisan ayeuna-ayeuna ... dina B2B seueurna surelek anjeun dibuka dina alat sélulér. Ieu ngandung harti yén anjeun kedah nengetan khusus kumaha anjeun garis poko diwangun sareng pastikeun yén anjeun ngamanpaatkeun desain email responsif pikeun ditingali kalayan leres sareng ningkatkeun tingkat kabuka teras klik-liwat.
  10. Nilai Pesenan Rata-rata - (AOV) Pamustunganana, nyukcruk alamat email tina langganan, ngalangkungan perawatan, dugi ka konvérsi penting pisan nalika anjeun ngukur kinerja kampanye email anjeun. Sedengkeun tingkat konvérsi tiasa tetep rada konsistén, jumlah palanggan artos anu leres-leres nyéépkeun tiasa béda-béda sakedik.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.