8 Pitunjuk Prinsip Ngiringan Ahli Email Marketing

Poto deposit 9053853 m

Dina bagian hiji (Anjeun panginten peryogi Ahli Marketing Email Upami…) kami ngabahas iraha sareng naha éta tiasa janten ide anu saé pikeun kontrak sareng ahli anu ngagaduhan, berdedikasi, pangalaman pamasaran email. Ayeuna urang? Bakal ngébréhkeun prinsip-prinsip panduan anu kedah diperhatoskeun samentawis nyewa hiji agénsi pamasaran email, konsultan pamasaran email atanapi manajer email email di bumi. Kunaon

Sering kali perusahaan milih pilihan dumasar kana kriteria anu salah, anu nyababkeun nyeri haté, teu épisiénsi, sareng jumlah anu kaleungitan produktivitas sareng dolar.

Lima Hal Anu Henteu Kedah Anjeun Laksanakeun

  1. Entong ngawatesan milarian anjeun sacara geografis. Leres, cara anu paling saé pikeun ngawangun kapercayaan nyaéta hubungan tatap muka, tapi éta henteu hartosna kapercayaan ogé henteu tiasa diwangun di basisir atanapi buana anu misah pikeun masalah éta. Émut yén naon anu anjeun milari pas anu leres. Ngawatesan pamilarian anjeun ti mimiti nepi ka daérah géografis anu ditetepkeun teu perlu dibatesan. Kalayan anggaran pamasaran sareng ROI anjeun dina résiko, patokanana sami-sami waé. Dina dinten ieu email sareng WebEx, komunikasi gampang sareng instan. Nyatana, nalika urang pendak sacara langsung sareng klien kami (naha aranjeunna peryogi ad hoc atanapi jasa anu dikelola sapinuhna), rapat biasana fokus sareng éfisién sabab kami parantos ngarencanakeun aranjeunna sateuacanna sareng waktosna terbatas.
  2. Entong nyaring propésional dumasar kana ukuran. Upami anjeun perusahaan leutik, anjeun henteu kedah ngaluarkeun damel sareng gun-for-hire saukur sabab nawiskeun langkung seueur jasa sareng ngagaduhan pangalaman langkung ti anu anjeun peryogikeun; yakin, anjeun panginten sanés janten pusat kauntungan ageung pikeun aranjeunna tapi panginten aranjeunna gaduh keahlian anu tepat anu anjeun peryogikeun.
    Nya kitu, palanggan anu langkung ageung henteu kedah ngaluarkeun agénsi alit atanapi propésional bebas tina tinimbanganana. Jalma anu ngagaduhan bakat dina hég toko leutik tiasa gaduh langkung pangalaman tibatan propésional pamasaran email anu dilokalisasi atanapi padamel tingkat menengah anu bakal ditugaskeun ka anjeun di agénsi jasa pinuh ageung. Éta perhatian, kaahlian, sareng ideu anu penting.
  3. Entong ngadamel pangalaman industri kedah-gaduh. Naros pamasaran kalayan seueur pangalaman katégori tiasa janten tunduk kana kelompok industri-pikir. Teu aya hiji kelompok atanapi individu anu kantos terang sapertos anjeun ngeunaan industri anjeun, janten anjeun kedah nyewa éta pikeun naon anu aranjeunna terang: seni sareng élmu pamasaran email.
    Salah sahiji hal anu kuring resep ngeunaan dina pamasaran email nyaéta cross-pollination ideu anu didamel tina damel di sagala rupa industri. Unggal industri unik, tapi aranjeunna sadayana ngabagi ciri umum. Seringna naon anu urang pelajari ngalayanan klién dina hiji industri micu ideu seger pikeun klien di anu sanés.
  4. Entong nyungkeun (atanapi ngahibur) karya spekulatif. Kampanye atanapi tés spekulatif mangrupikeun hal anu teu dipikahoyong tina bisnis agénsi, sami waé pikeun anu dipuseurkeun ku email. Kampanye spésifikasi sapertos stéroid, aranjeunna sering ngagentos teuing presenter? kamampuan. Tapi alesan pangageungna henteu naroskeun padamelan khusus nyaéta prospek pangsaéna – anu leres-leres anjeun pikahoyong – moal ngalakukeun éta. Aranjeunna henteu kedah. Beuki aranjeunna daék ngaluncatan gelung spekulatif pikeun anjeun, beuki anjeun kedah curiga. Upami aranjeunna siap masihan padamelanana teu kedah aya pasar anu saé pikeun éta.
  5. Entong nyingkahan patarosan ngeunaan anggaran anjeun. Entong aya anu nyarioskeun yén artos (atanapi anggaran) henteu nyarios. Masing-masing agénsi atanapi outsourcer ngagaduhan minimum anggaran anggaran klien, dugi kana pangalaman sareng predicated sabagian ku ékonomi sareng beban klienna ayeuna. Éta sababna penting, demi ngayakeun tinjauan anu jelas, yén anjeun ngagaduhan ideu ngeunaan naon anggaran anjeun atanapi kedahna. Meureun anjeun? Naha ngalaman pangalaman anu henteu pikaresepeun ku nyatakeun anggaran anjeun mimiti-awal atanapi naon anu anjeun pikir kabuka teuing (émut halaman wéb anu mimiti anjeun parantos ngembangkeun?) Éta kajadian. Tapi sakumaha aturan umum, nalika anjeun nyarios sareng prospek anu dipikaresep, kalibet dina dialog kabuka nalika ngeunaan anggaran anjeun. Tungtungna éta bakal ngahémat anjeun waktos, tanaga, sareng artos.

Janten kumaha anjeun kedah milih pasangan pamasaran email?

  1. Naha tangtukeun naon anu anjeun peryogikeun. Hal paling parah anu tiasa anjeun laksanakeun nyaéta nyewa padamelan teras henteu ngantep aranjeunna ngalakukeun éta. Naha anjeun peryogi batur pikeun mingpin atanapi anu nuturkeun? Perusahaan anu tiasa ngembangkeun strategi atanapi ahli nalika dieksekusi? Konsultan anu resep resep atanapi salah éta sadayana bisnis? Karyawan pikeun nyandak paréntah atanapi jalma anu bakal nangtang pamikiran anjeun?
  2. Naha ngamimitian paguneman. Kirimkeun prospek email, atanapi télépon. Méakkeun sababaraha menit dina telepon babarengan sareng anjeun bakal raos langsung kimia sareng minat. Tanya aranjeunna ngeunaan sajarahna, saha klien aranjeunna ayeuna, naon kamampuan inti na.
  3. Naha diondang aranjeunna pikeun marios sababaraha hal studi kasus. Émut yén anjeun henteu milari ningali naha aranjeunna ngagaduhan hasil anu saé pikeun dilaporkeun (sadayana bakal) tapi pikeun ngarti pamikiran balik kumaha aranjeunna sumping kana solusi na. Anjeun bakal diajar ngeunaan prosésna, naon éta, kumaha jalanna, sareng kumaha éta cocog sareng perusahaan sareng budaya anjeun. Éta metodis? Dumasarkeun inspirasi? Didorong data?

Nalika anjeun mendakan pas, diskusikeun sareng aranjeunna cara anu pangsaéna pikeun mastikeun hubungan anu panjang sareng suksés. Datang ka perjanjian anu jelas ngeunaan harepan anjeun pikeun santunan sareng jasa. Teras bedilkeun pemula sareng ngantepkeun aranjeunna jalan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.