9 Léngkah pikeun Perencanaan Kampanye Pariwara Sosial Salajengna

Depositphotos 45949149 s

Dina podcast minggu kamari ieu, kami ngabagi sababaraha inpormasi anu hadé, tip sareng trik iklan sosial. Nembe, Facebook ngaluarkeun sababaraha statistik anu luar biasa dina pendapatan iklan sosial na. Hasil panghasilan sapinuhna sareng iklan sorangan 122% langkung mahal. Facebook leres-leres dianut salaku platform iklan sareng kami parantos ningali hasilna anu luar biasa sareng anu sanés anu ngantosan kami ngagorowokkeun. Sadaya kampanye anu hadé ngagaduhan hiji hal anu sami - perencanaan anu saé.

Seueur jalma nyarioskeun iklan Facebook sareng Twitter, sanaos sakedik anu ngartos sadaya léngkah, pamangku kapentingan sareng téknologi anu ngahijikeun ngajantenkeun kampanye suksés pikeun merek konsumen global. Janten urang mutuskeun ngajelaskeun dina infografis - sareng dina basa Inggris biasa - sakabeh siklus hirup tina kampanye iklan sosial anu ageung, khas tina klien Fortune 100 urang di SocialCode. Kusabab usum panas, urang dumasar kana kampanye kami dina merk és-krim anu dipercaya, Musim Panas Manisan. Max Kalehoff, Dina Kampanye Pariwara Sosial Gedé

Kodeu Sosial parantos ngahijikeun infographic anu luar biasa ieu anu ngalangkungan perusahaan ngalangkungan perencanaan, pelaksanaan, pengujian, pangukuran sareng perawatan kampanye iklan sosialna. Kodeu Sosial nganteurkeun jasa sareng kecerdasan anu dikelola lengkep pikeun ngajantenkeun pariwara sosial épéktip sareng skala dina Facebook, Twitter sareng seueur deui.

léngkah-iklan-sosial

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.