Dinten Pelayanan

Kuring ngadangu beja dinten ayeuna yén pamajikan Dr. Martin Luther King hoyong dinten janten dinten palayanan. Aya sababaraha ironis dina pesen nalika kuring nyerat tulisan ieu ti Starbuck. Kieu dinten abdi dinten ieu:

Putrina abdi sumping ka bumi tadi wengi sareng muriang anu urang parantos ngarawat 24 jam terakhir. Éta wengi sareng siang jasa Pa sareng lanceuk! Ayah lumpat ka apoték kanggo langkung seueur barang, lanceuk ngabersihkeun kakusutan nalika lanceuk henteu tiasa lumpat ka kamar mandi dina waktosna. Suhu na nyéépkeun cukup yén kuring nyauran Dokter, anu nitah kuring ngantosan éta. Kuring terang kami aya masalah, nalika kuring lebet ka kamarna sareng anjeunna ucul-ucul kana kasur, leres-leres ngeunah. Kami nenangkeun dirina sareng bobo deui. Ngadoa do'a - katingalina janten wengi panjang wengi ogé.

Dina waktos anu sasarengan, DSL kuring mutuskeun nyandak tempat pembuangan saatos 4 taun konéksi batu-padet. Janten kuring henteu ngagaduhan kirang ti 8 telepon kalayan AT&T, kunjungan ti teknisi 'line', sareng énjing kuring ngagaduhan teknisi 'DSL'. Episodena leres-leres pikaseurieun. Kuring parantos ngariksa email ku PDA salami 1 dinten sareng teu tiasa leres-leres ngalakukeun nanaon. Salila période putrina putri abdi nuju ngaco pisan.

Teras, kanggo nambalanana, kuring parantos nampi telepon teu lirén ti jalma anu peryogi bantosan ayeuna. Kuring henteu acan tiasa leres-leres ngabantosan saha waé kusabab DSL kuring turun. Janten kuring kabur sakedik menit wengi ayeuna, ngantepkeun putra abdi anu jaga sareng anak awéwé kuring bobo, kanggo masihan terang ka sadayana yén kuring ngalayanan anu pangsaéna sareng ngarep bakal balik online, duanana sacara fisik sareng téhnis, dina sababaraha dinten.

Ibu King, kuring terang anjeun gaduh hal anu sanés nalika anjeun nyarioskeun jasa… tapi kuring terang anjeun bakal ngartos yén kuring ngalakukeun anu pangsaéna ayeuna. 🙂

Salah sahiji berita anu hadé dinten ieu, kuring didaptarkeun dina Top 150 Blog Pemasaran Daya anu Hadir Sareng digabungkeun ... Abdi ayeuna # 80!
Kakuatan 150 Blog Marketing

Nuhun, Todd! Algoritma anu saé sareng mékanisme peringkat!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.