Surat John anu dipikahoyong pasti saé, Google!

google

Minggu ayeuna, urang Blogging Perusahaan pikeun Dummies ' situs ngaleungit tina Google.

Isro.

Tanpa tilas.

Abdi henteu hoyong ngalakukeun naon-naon anu drastis, janten kuring ngantosan sapoé. Rénghap jero. Masih teu nanaon.

Éta nalika kuring nunjuk tulisan anu Google panginten nuju nyobian sareng parobihan algoritma tiasa janten caket juru. Sababaraha situs parantos ningali sababaraha parobihan anu parah dina pangkatna.

Dear Google,

Kalayan kakuatan hébat sumping tanggung jawab hébat. Kuring terang éta ngan ukur kutipan tina pilem, tapi ké Google. Cukup goréng kuring ningali situs kuring naék sareng turun, berjuang pikeun ngaidentipikasi masalah, ngadamel parobihan, tetep populer sareng peringkat ogé. Kusabab buku kuring nguatkeun optimasi search engine, éta ngan ukur dipercaya yén situs abdi ngiringan batur. Kalayan kecap séjén, kasuksésan kuring didasarkeun kana stabilitas anjeun sareng kualitas patalimarga anu aya hubunganana anjeun ngalih ka arah kuring.

Singketna, Google, kami nuju hubungan anu beurat di dieu. Abdi butuh anjeun. Kuring ngalakukeun sagala anu anjeun naroskeun ... ngaoptimalkeun situs abdi, daptar sareng Webmaster, gunakeun kecap konci kalayan épéktip. Kuring henteu ngalakukeun nanaon tapi punten anjeun unggal dinten ... nyayogikeun pengunjung sareng ton eusi pikeun ditunjuk. Naon anu kuring pikagaduh?

Anjeun ninggalkeun kuring.

Tanpa pisan catetan.

Sanaos kuring henteu ngagaduhan bewara dina Wébmaster, kuring ngalakukeun sababaraha tweaking kana situs sareng nyungkeun pamundut deui. Hiji-hijina hal anu kuring tiasa mendakan anu tiasa nyababkeun kuring dina masalah nyaéta kecap konci dina header anu henteu ditampilkeun (gambar aya dina tempatna) ... janten kuring dihapus. Ku teu sangka éta bakal cekap pikeun anjeun ninggalkeun kuring, tapi saha anu terang. Anjeun moal ngawartosan kuring.

Dinten ayeuna, kuring resep ningali yén kami aya deui peringkat. Ironisna, kuring henteu mendingan sababaraha belasan kecap konci anu kuring baheula, tapi kuring peringkat # 1 pikeun Blogging Perusahaan pikeun Dummies - payun Amazon sareng Wiley. Ku teu sangka éta dimungkinkeun dibéré popularitas sareng backlinks aranjeunna ... tapi hé. Kuring bakal nyandak naon anu kuring tiasa kéngingkeun.
corporate-blogging-for-dummies.png

Barina ogé, kuring henteu acan siap putus, Google. Nuhun kana perhatosan. Waktos salajengna kintunkeun serat Dear John. Éta anu sahenteuna anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun sadayana anu kuring invested dina hubungan ieu.

cinta,
Doug

9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Bromance,

    Jigana éta lahan search engine nu dilaporkeun Google geus akting glitchity (teu boga kaanggotaan premium maca deui deeper on blog maranéhanana). Éta ngan ukur sadetik ka tukang.

    Sareng waktos salajengna, tunjukkeun sadayana halaman hiji serps supados pre-review sakedik kuring muncul 😛 JK.

    Catetan pikeun diri - mimitian offsite ngaoptimalkeun pre-review kuring (tungtungna)

  3. 3
  4. 4

    Kuring ditambahkeun kaca anyar pikeun sitemap kuring, euweuh parobahan nanaon ka sababaraha belasan batur, sarta aranjeunna turun kuring 3 spot pikeun sababaraha poé saméméh lalaunan bubbling kuring deui dimana kuring dimimitian. Mistrustful, mikir.

  5. 5

    Ieu ngan nunjukkeun masalah sareng nempatkeun sadayana endog dina karanjang SEO. Abdi émut gaduh argumen sareng sasama sababaraha taun ka pengker anu nyarios yén kuring masihan naséhat anu goréng nalika kuring nyarios yén aranjeunna kedah mésér pariwara, tautan perdagangan, sareng ngalakukeun sagala hal anu urang laksanakeun pikeun kéngingkeun lalu lintas salian ti ngandelkeun mesin pencari. lamun kabeh maranéhna diperlukeun pikeun ngalakukeun éta diajar SEO. Anjeunna nganggo dirina salaku conto sabab anjeunna nganggap dirina ahli SEO sareng ngadamel sababaraha ratus grand sataun tina sababaraha situs e-commerce sareng nampi sadaya lalu lintasna tina mesin pencari sareng seueurna ti Google. Sababaraha bulan ka hareup Google menari, rankings na ngiles jeung bisnis na tanked.

    Punten dicatet yén kuring henteu nganggap yén anjeun ngan ukur ngandelkeun SEO, tapi seueur jalma anu ngalakukeunana.

  6. 6
  7. 7

    Hugh, kuring teu bisa satuju deui. Henteu aya usaha anu kedah gaduh strategi akuisisi tunggal!

  8. 8

    Nalika kuring mikir yén sababaraha taun ka pengker Microsoft digugat pikeun ngabuntel Explorer sareng Windows. Kakuatan teuing aranjeunna nyarios harita…

    Beda jaman, beda mental jigana mah

  9. 9

    Jacques, hébat ngadangu ti anjeun, Pak! Sumuhun, abdi satuju sagemblengna. Urang ayeuna geus reformasi sakuliah bangsa pikeun nyegah bank jeung pausahaan kartu kiridit ti burying bisnis… acan urang ngidinan monopoli kawas Google pikeun nangtung jeung acak leupaskeun pausahaan kaluar hasil search engine maranéhanana. Kami damel sareng perusahaan dimana parobihan dina algoritma Google tiasa ngarobih pendapatan bulanan ku ratusan rébu dolar. Abdi henteu kapikiran upami éta dijamin… tapi kamampuan pikeun ngahapus batur tanpa alesan tiasa nyababkeun jalma dipecat sareng ngarugikeun usaha sacara signifikan!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.