Investasi Ageung: TinderBox

eusi gambar wisata

Perkawis saminggu ka pengker Highbridge ditambih TinderBox, a Solusi Manajemén Proposal, kana daptar na ngembangna klien. Kuring nulis ngeunaan TinderBox nalika aranjeunna mimiti ngaluncurkeun… sareng teu lami saatos kami janten nasabah aranjeunna. Kami bungah ngeunaan silih bantosan kusabab poténsial anu luar biasa dijantenkeun solusi na.

nu TinderBox aplikasi anu hebat sareng parantos ngahemat kuring sababaraha jam waktos. Intina, kuring parantos ngembangkeun Repository kontén sareng sadaya produk sareng jasa jasa anu kami sediakan. Nalika prospek nyungkeun proposal, tim mana waé urang tiasa lebet sareng nyandak bagian anu kami peryogikeun, nyebarkeun proposal, ngantosan béwara yén prospek parantos ningali éta, ngajawab patarosan naon waé ... sareng nampi panarimaan. Kuring henteu ragu yén parangkat lunak éta nyalira leres-leres ngabantosan nutup sababaraha poéna.

TinderBox ngamungkinkeun pangguna pikeun ngatur sadaya aspek nyiptakeun dokumén kalebet: nyerat, pormat, manajemén, persetujuan, sareng nyukcruk ti jero hiji antar muka saderhana. Tim anu langkung ageung lancar tiasa ngahijikeun TinderBox kana solusi CRM anu aya sapertos Salesforce.com, ngaoptimalkeun alur kerja timna sareng ngirangan waktosna pikeun nutup usaha énggal. TinderBox ayeuna ngagaduhan palanggan di 7 nagara, ngadukung usulan sareng dokumén dina 4 basa.

Dinten ayeuna, kami resep ngadangu yén TinderBox parantos dibiayaan ku Halo, prakarsa régional pikeun nanem modalkeun perusahaan téknis anu gaduh poténsi hébat. HALO singkatan Hoosier Malaikat Milari Kasempetan. Techpoint ngatur grup investor HALO. Investasi ieu nyayogikeun total investasi HALO di perusahaan Indiana kana $ 17.1 juta dina 36 bulan ka pengker.

TinderBox mangrupikeun hal anu sanés dina garis panjang perusahaan Indiana anu dipelak di bumi anu parantos ngukir barang berharga dina manajemén penjualan sareng ruang pamasaran anu diukur. Mark Hill, pamilon HALO sareng ketua dewan direksi TechPoint.

Perusahaan terus nambihan fitur sareng fungsionalitas anu luar biasa - kalebet peringatan SMS, Pengarsipan Proposal, Citakan Proposal (aya dina paningkatan kami anu anyar ... sareng anu kami leres-leres mangpaatkeun), sareng téma lengkep. Usul kami katingali hebat sareng urang tiasa ngalebetkeun pidéo diantarana:

dknewmedia

Ieu pidéo pendahuluan. Pastikeun pikeun didatangan sareng daptar pikeun trial bebas!

3 Komentar

  1. 1
    • 2

      Aranjeunna gaduh metodologi gudang anu saé pikeun milarian sareng nyimpen kontén. Jigana sistemna tiasa dianggo saé pikeun RFPs… tapi anjeun kedah nganggo akun Pro pikeun kéngingkeun sadayana.

  2. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.