Majalah anu hargana $ 14.99

Desain Wéb PraktisUpami anjeun henteu acan ningali bagian majalah di Border akhir-akhir ieu, anjeun kedah nyéépkeun waktos sareng nyandak salinan Desain Wéb Praktis ti hareup. Kuring kantos maca majalah ieu sababaraha taun ayeuna, ningali éta ngahiji sareng mekar janten bulanan anu saé. Anjeun tiasa kéngingkeun langganan (diimpor) sakitar $ 122 / taun sareng éta hargana unggal artos sepeser.

Paduli naha anjeun manajer pamasaran atanapi programer, unggal édisi tunggal bakal ngagaduhan inpormasi pikeun anjeun. Salian ti tulisan anu dicitak, unggal édisi ogé disayogikeun ku CD anu dibungkus ku perangkat lunak gratis sareng tutorial.

Ieu conto tulisan hébat ti édisi Juni:

  • Naha anjeun terang yén éta leres-leres henteu sah pikeun ngadamel situs wéb anu teu tiasa diaksés di Inggris? Hukum henteu diterapkeun, tapi dina Undang-Undang Diskriminasi Disabilitas, usaha Inggris tiasa dituntut upami situsna henteu tiasa diaksés! Ieu a link kana pedoman Inggris. Sumber daya sanésna nyaéta W3C (Dunya Konsorsium Web Wide) padoman.
  • Ngagunakeun Google Analytics
  • Ngaoptimalkeun gambar pikeun wéb
  • Ngagunakeun Bingkai
  • Posisi sareng CSS
  • blogging
  • Nyiptakeun eusi dina Dreamweaver anu tiasa ditogolkeun sareng mareuman
  • Tombol animasina dina Flash
  • Manajemén Eusi sareng PHP
  • Kuis, almenak sareng buku tamu kalayan PHP
  • Quote grafik dina Photoshop
  • Sareng ratusan artikel, tip sareng trik sanés.

Sabulan ka pengker, majalah na gaduh pedaran anu pondok sareng manis tina sajarah sadaya téknologi anu béda dina wéb ... XML, PHP, Ruby, .NET, sareng sajabana anu saé pisan éta kuring mésér sababaraha salinan tambahan sareng ngintun ka sababaraha kolega. Kéngingkeun majalah ieu !!! Di Border, éta payu $ 14.99 sareng hargana unggal récéh!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.