Hatur Nuhun Pribadi sareng Haté

Ieu mangrupikeun usum anu luar biasa pikeun damel kuring online. Kiwari blog abdi disebatkeun duanana John Chow jeung Kang Seth Godin blog. Sareng kuring nembé nu topik ngeunaan entri blog anu kacida sombong dina blog Pat Coyle! Minggu kamari, Mike jam ConverStations cukup marahmay nyebut kuring salaku "Z-lister". Promosi anu teu mentingkeun dirina pikeun kuring ngagaduhan blog kuring disebatkeun langkung ti 70 anu sanés, kalebet sebutan ayeuna dina blog Seth Godin.

Dina sababaraha bulan ka pengker, blog kuring parantos lebet lalar liwat sareng dina kawenangan.

Sadaya kamekaran ieu saéstuna sanés ti kaahlian kuring. Éta tina napsu kuring pikeun néwak sareng nyebarkeun inpormasi sareng Anjeun ngabagi tina Anjeun pangaweruh jeung kaahlian. Abdi resep pisan kasempetan pikeun hatur ka masing-masing anjeun. Nyatana, upami kuring ngalakukeun perjalanan dina sataun payun sareng padamelan, salah sahiji tujuan kuring nyaéta ngalakukeun éta. Abdi badé terang anjeun dimana abdi badé, sareng urang bakal pendak kanggo inuman atanapi kopi. Upami anjeun sumping ka Indy, punten tong ragu ngawartosan kuring.

Kadang-kadang blog nganggo seueur teuing dinten kuring, tapi sagala anu anjeun sareng kuring lakukeun sigana tiasa dianggo:

  • Kuring nyobian nyayogikeun hiji topik aslina dina kaseueuran éntri kuring. Ku cara kitu blog kuring sanés bagian tina diskusi atanapi ngan saukur ngulang berita, éta perkawis obrolan. Éta tugas sesah, tapi éta hasil.
  • Unggal kuring ningali rujukan kana blog kuring dina situs atanapi blog anu sanés, kuring nyobian ngabales sareng hatur nuhun ka jalmi éta - sanaos postingan na henteu positip (utamina upami henteu). Nilai na aya dina diskusi. Abdi henteu salawasna (ok, jarang) leres, kitu waé.
  • Kuring ilubiung dina kagiatan blogging kelompok. Upami Problogger sanés bagian tina rutinitas blogging sadidinten anjeun, jantenkeun leres-leres. Darren sering nantang blogosfir sareng proyék kelompok. Éta sadayana ngagaduhan seueur perhatian sareng paparan.
  • Kuring bagikeun hal-hal anu kuring parantos pelajari.
  • Kuring nyobian ngabantosan saha waé anu naros. Éta janten masalah kuring sering, tapi éta anu kedah kuring pasihkeun. Éta 'hadir' kuring, upami anjeun kersa.
  • Kuring nyambungkeun topik ka blogger séjén. Upami kuring ningali topik diskusi dimana salah sahiji blogger anu kuring baca mangrupikeun ahli, kuring teras nyobian nyambungkeun dua éta. Naon jaringan upami anjeun henteu leres-leres ngabantosan sambunganna?
  • Anjeun teraskeun promosi blog kuring.

Nyarios Terimakasih…

Kulawarga BerrymanAbdi linggih di Starbuck ayeuna. Jujur, kuring rada handap dinten ayeuna yén kuring henteu sareng murangkalih abdi wengi atanapi énjing. Aranjeunna nyéépkeun Natal anu saé sareng Ibu & kulawarga tiri na. Nalika kuring nyerat, kuring ngagaduhan pembaruan email ti rerencangan, Glenn, Anu aya dina misi di Mozambik sareng éta ngabantosan kuring deui janten raos anu saé pisan anu kuring kedah hatur.

Éta ngingetan kuring yén batur loba ngorbankeun mangsa usum liburan ieu. Kuring henteu leres-leres ngorbankeun nanaon ... linggih sareng Peppermint Mocha abdi di bumi kopi anu raoseun. The Berrymans nyandak sakabeh kulawarga aranjeunna dina misi ka Mozambik pikeun ngabantuan ngadidik sareng nyebarkeun kecap anu saé. Dupi anjeun ngabayangkeun? Kuring hormat luar biasa pikeun jalma anu masihan seueur.

Sareng kuring émut pasukan urang. Kuring di luar negeri salami 9 bulan salami Desert Shield / Desert Storm sareng nyéépkeun Natal di Teluk Persia. Éta matak janten jauh nalika usum anu biasana narik kulawarga babarengan. Gusti ngaberkahan pasukan urang, kulawargana, sareng kulawarga anu kaleungitan seueur pisan.

Hatur nuhun ka sadayana! Anjeun leres-leres ngajantenkeun ieu liburan anu luar biasa pikeun kuring.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.