Solusi Manajemén Proyék pikeun Konsultan

Parangkat Lunak Kolaborasi Proyék Mavenlink

Parangkat Lunak Kolaborasi Proyék MavenlinkAya tilu rupa proyék. Anu tiasa anjeun laksanakeun nyalira, anu anjeun tiasa mayar batur pikeun anjeun, sareng anu anjeun kedah kolaborasi sareng anu sanés. Parangkat lunak manajemén proyék kanggo anu katilu.

Kuring nembé mendakan Mavenlink, aplikasi manajemén proyék dumasar-awan anu sami sareng Basecamp, tapi kalayan fokus kana kabutuhan konsultan sareng Pagawé Leupas. Mavenlink ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun proyek, ngajak klien, sareng napelkeun tugas kalayan tujuan pikeun kolaborasi sareng komunikasi anu langkung saé, sapertos Basecamp. Anu ngabédakeun Mavenlink nyaéta tambahan fitur manajemén tagihan.

Ngadamel proyek di Mavenlink sareng anjeun tiasa napelkeun anggaran. Dina ngarencanakeun proyek, anjeun netepkeun tugas sareng pangiriman. Teras Anjeun tiasa ngalacak pengeluaran sareng waktos dina unggal proyek ku tugas, sareng upami waktuna ditagihkeun, atur tingkat sajamna. Nalika tagihan akumulasi, dasbor proyék nunjukkeun anjeun sareng klien dimana anjeun nangtung dina anggaran.

Kuring mendakan aspek tagihan janten bahan konci anu leungit tina aplikasi kolaborasi sanés. Pagawé Leupas sareng konsultan condong digawekeun ku klien dina dasar proyék, sareng tiasa hésé néwak sareng ngalaporkeun sadaya waktos anu diséépkeun. Nyayogikeun mékanisme pikeun ngalacak anggaran sareng ngalaporkeun mangrupikeun asét pikeun anu ngajual boh anu ngical klién. Aya sakedik kejutan, sareng bakal jelas nalika ekspektasi bénten atanapi parobihan proyek kedah dibayangkeun dina parobihan anggaran. Mavenlink ngajantenkeun anggaran mangrupikeun bagian tina paguneman.

Dina sababaraha titik nalika proyek anjeun tiasa ngahasilkeun faktur sareng nampi pamayaran ngalebetkeun integrasi PayPal. Mavenlink negosiasi tingkat khusus sareng PayPal anu diskon biaya padagang normalna. Aya ogé integrasi sareng akun Google anjeun, ngamungkinkeun panyingkronan kalénder, ngabagi dokumén, sareng undangan kontak.

Pakakas kolaborasi online patut investasi leutik dina waktos anu diperlukeun pikeun nyetél aranjeunna. Basecamp terus populér pikeun organisasi leutik anu cukup ageung pikeun ngatur proyék misah tina tagihan sareng tagihanana. Organisasi anu gaduh kompleks, atanapi sababaraha proyek sasarengan panginten langkung saé ngalaksanakeun solusi dumasar-server sapertos ActiveCollab. Upami anjeun konsultan, pamekar wéb atanapi desainer bébas, Mavenlink bisa jadi pas anu pas pikeun anjeun.

12 Komentar

  1. 1
    • 2

      Doug, saleresna mah anjeun aya dina pikiran nalika kuring nyusun tulisan kuring. Kuring terang anjeun leumpang jauh ti Basecamp sareng panasaran naha Mavenlink bakal langkung resep anjeun. Cukup pikaresepeun, Mavenlink langkung gampang dina dompét. Anjeun bahkan henteu kedah ngirangan kopi anjeun ti toko éta di handap. 🙂

  2. 3
    • 4

      Abdi henteu… dugi ka ayeuna. Nembongan ka kuring yén PBworks fungsina langkung sapertos mashup network-project management sosial. Pandangan kuring 5,280 ′ nya éta langkung saé pikeun organisasi anu langkung ageung dimana anjeun sadayana tiasa nyetél dina sistem, teras anjeun narik kana proyék anjeun pikeun ngumpulkeun pendapat, fakta. Ieu moal merta dianggo pikeun skénario konsultan / klien.

      Abdi resep pisan ngadangukeun pandangan anjeun ngeunaan PBworks, sareng dimana anjeun pikir éta paling cocog.

  3. 5

    Tim,

    Abdi leres-leres ngahargaan tulisan sareng sudut pandang anu anjeun bawa pikeun meunteun Mavenlink. Sanaos kuring tangtosna rada bias (salaku pangadeg Mavenlink), sareng panginten heran naha anjeun bakal nganggo ActiveCollab :), saur anjeun anjeun damel seueur évaluasi rohangan sareng kakuatan pamilon.

    • 6

      Hatur nuhun, Sean. Kuring nganggo ActiveCollab salaku VP of New Media di agénsi iklan. Kalayan puluhan pemangku kapentingan internal sareng ratusan pemangku kapentingan éksternal, kami hoyong solusi nyalira anu tiasa kami ngaropea sareng ngahijikeun sareng aplikasi khusus anu sanés.

      Tapi anu leres, ActiveCollab rada pajeujeut sareng nyeri sirah pikeun ngalatih / ngadukung. Sigana mah Mavenlink teu aya waktos éta. 🙂

  4. 7

    Hurungna siga Onit. Éta bakal pikaresepeun pikeun ningali naha Mavinlink nyaéta hal anu bakal pikaresepeun pikeun ahli hukum. Hatur nuhun parantos masihan perhatian. Kuring parantos nyobian édisi PBworks Legal sareng kagum ku éta pikeun kolaborasi kontén umum, tapi karaosna sapertos PM ditampar dina wiki. Kitu cenah, parantos lami ti saprak kuring ningali ka PBworks.

    • 8

      Hmm, éta mangrupikeun pamikiran anu pikaresepeun, Paul. Kuring tiasa gampang salah ngeunaan ieu, tapi sigana pengacara bakal peka sacara khusus kana resiko nempatkeun inpormasi klien dina lingkungan "layanan awan". Anjeun tiasa ngajawab yén awan panginten langkung aman tibatan jaringan pribadi di jero firma hukum, tapi masalahna nyaéta upami aya paparan data klien anu goréng, saha anu bakal tanggel waler, firma hukum atanapi awan?

      Anjeun sigana langkung kenal sareng rohangan ieu. Naon anu anjeun nyandak tina ieu? Kumaha anggota profesi hukum mitigasi résiko nalika operasi dina awan?

  5. 9

    Naha anjeun parantos ningali LumoFlow (http://www.lumoflow.com)?

    Éta nawiskeun alternatif anu saé pikeun Basecamp sareng gampang pisan dianggo, khususna pikeun pangguna anu munggaran janten sampurna pikeun kolaborasi pelanggan. Teu acan aya fungsionalitas tagihan sabab pokusna nyaéta nyiptakeun lingkungan kolaborasi anu aktip (sanés manajemén proyék sapertos sareng Basecamp).

    Cheers!

    Bart

  6. 10

    Abdi mendakan postingan blog anjeun ngalangkungan pamilarian Google… Naha anjeun masih nganggo Mavenlink? Pikiran? Nalika kuring operasi hiji lalaki (pamasaran wéb), kuring peryogi pisan alat PM anu saé. Kuring parantos nganggo WorkETC, tapi henteu resep pisan. Basecamp sigana henteu cocog pikeun pangguna tunggal.

  7. 11

    Kuring ogé nyarankeun anjeun nyobian Comindware, solusi anu langkung fleksibel tibatan Basecamp, kalayan fitur hébat ngalaporkeun real-time.

  8. 12

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.