Pidéo ngeunaan Desain ngalawan usability

tés usability

Jon Arnold ngalakukeun padamelan anu saé ngajelaskeun naon anu dilakukeun ku perusahaan na, Tuitive = Usability. Aya sababaraha aplikasi anu luar biasa di luar sana anu henteu pernah ningali cahaya panon poé. Aplikasi na tiasa méréskeun sababaraha masalah anu sesah pisan, tapi upami teu aya anu leres-leres terang kumaha ngagunakeunana, ninggali bakal luhur sareng penjualan bakal hésé.

Manajer mérek, manajer produk sareng désainer grafis sering nangtoskeun rupa sareng aplikasi tina aplikasi. Kagunaan ditangtukeun ku pangguna, sanajan! Ahli kagunaan niténan sareng ngaoptimalkeun interaksi sareng parangkat lunak pikeun mastikeun yén éta intuitif sareng saderhana dianggo. Hebat video.

Tuitive nawiskeun jasa ieu:

  • Panaliti Pamaké - "Kenalkeun pangguna anjeun, sabab sanés anjeun sanés." Daripada ngarancang pikeun "pangguna" anu samar-samar dibayangkeun, hayu urang terangkeun kabutuhan, paripolah sareng tujuan anu leres pikeun pangguna.
  • Desain interaksi - Desain interaksi nyaéta tempat pangetahuan ngeunaan tujuan pangguna anjeun ditarjamahkeun kana fungsionalitas anu bermakna sareng gampang dianggo.
  • Desain Interface Pamaké - Desain anu saé sakapeung tiasa janten kaéndahan kreativitas seni sareng waktos sanés kaéndahan kesederhanaan. Urang bakal kéngingkeun éta leres-leres, sareng ku cara anu ngadukung strategi brand anjeun sadayana.
  • Desain web - Prosés Desain Anu Dipuseurkeun ku Pamaké urang idéal pikeun halaman wéb anu kedah langkung ti brosur online.
  • Tés kagunaan - Eureun nebak. Pangujian kagunaan urang bakal ngonfirmasi anu mana waé anu épéktip sareng anu tiasa disaring pikeun hasil anu langkung ageung.

Pariksa Jon Arnold's blog hebat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.