Kartu Bisnis Wordle!

kartu

Wordle neunggeul nu blogosfera a pasangan minggu tukang jeung blogger atos buzzing! Wordle mangrupikeun aplikasi Java anu ngarobih anjeun tag awan kana hal anu kaéndahan.

Teu sangka Wordle éta cool, tapi teu merta blogworthy.

Dinten ieu kuring konsultasi pikeun Sharpminds. Salah sahiji jalma dina sési, Linda Watts, masrahkeun kartu na teras langsung nyium senyum kuring!
kartu

Linda ngagaduhan sakumpulan kumpulan (ogé desain unik anu sanés), unggal set difokuskeun kana kecap konci sareng frasa anu béda, sadayana kalayan inpormasi kontak na di tukang! Kumaha luar biasa kreatif! Saur kuring upami kuring jalma-jalma Wordle, kuring bakal nyéwa Linda sareng nempatkeun anjeunna ngurus divisi kartu bisnis!

Linda mangrupikeun Webmaster salami 9 taun ka pengker sareng kreatif pisan, berbakat sareng sumanget. Kuring guyonan anjeunna tentang janten gék - masukan anjeunna ka kelas nambihan seueur pisan.

Éta sababna kuring resep ngajar Solusi BitWise Kajadian Sharpminds, kuring diajar pisan ti sadaya hadirin anu kuring jalan kaluar siga anu diajar langkung ti anu ngajar.

Linda ayeuna ngarepkeun karir anyar salaku Web, Web 2.0, sareng Print Technology Coach. Anjeun panginten badé nyauran sababaraha ideu aslina! Kuring miharep kuring panginten ngeunaan ideu ieu nalika kuring nyarioskeun milih kartu nama minggu ayeuna! Kuring henteu yakin naha Linda milari padamelan sepenuh waktos - anjeun kedah naroskeun upami anjeun gaduh kasempetan pikeun pamasar wéb anu saé.

8 Komentar

  1. 1

    Nuhun kang Doug ieu. Kuring ngintun deui tweet aslina anjeun sabab kuring resep pisan. Kuring maénkeun sareng Wordle sababaraha jam deui sareng sumping sareng 3 awan anu sanés anu kuring pasang dina témbok kuring nalika damel.
    Ayeuna, kuring panginten panginten aya sababaraha cara anu sanés pikeun ngagunakeun ieu.
    Nalika urang mikirkeun grafik - urang jarang nganggap kakuatan kecap salaku pondasi pikeun naon biasana dumasar-gambar.
    Gambar bisa jadi berharga sarébu kecap tapi awan kecap bisa jadi leuwih berharga tibatan anjeun tiasa nyarios dina rohangan leutik kartu bisnis!

  2. 3

    Doug,
    Hatur nuhun kana sebutan anu saé dina blog ayeuna. Naon cara pikeun ngamimitian poé kuring!

    Kartu permanén kuring ngantosan dina kotak surat kuring nalika dugi ka bumi kamari. Abdi ngintunkeun anjeun conto. Kuring terang anjeun bakal kagum ku kualitas Moo Percetakan.

    Cheers!
    Linda

  3. 4

    Sareng kuring tiasa nambihan kumaha kuring resep kana sési kamari. Anjeun parantos ngajantenkeun kuring ngémutan deui panggunaan pikeun blog sareng kuring bakal ngagarap hasilna salaku hasilna.

    Nuhun sakali deui!

  4. 6

    Anjeun kedah bogoh ka Wordle. Cukup pikaresepeun kuring ngadamel saminggu kamari kanggo situs sumber "kartu bisnis" kuring. Abdi resep kanyataan yén anjeun tiasa ngarobih skéma warna. Batu Wordle. Anjeun tiasa ningali milik kuring di dieu http://cardsfreebusiness.com/

  5. 7
  6. 8

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.