American Airlines Email Revue - Strategi akuisisi

Kuring nembé nampi email ti American Airlines dimana aranjeunna hoyong kuring milih sababaraha komunikasi email tambahan. Salaku imbalanna, kuring bakal dilebet kana kontes dimana aranjeunna masihan perjalanan gratis ogé nampi sababaraha mil tambahan atanapi tikét potongan.

Sobat dalit kuring Chris Baggott bakal salawasna nyieun conto Airlines nalika nyayogikeun eusi sasaran pikeun pemirsa anu dituju. Maskapai terang alamat bumi kami, bandara bumi kami, pola perjalanan kami… tapi aranjeunna ngirimkeun kami istiméwa pikeun perjalanan ka / ti kota-kota lain di luar siklus perjalanan kami, sareng sajabana Éta pikaseurieun ... tibatan nyayogikeun inpormasi anu kami pilari, aranjeunna leres-leres ngasingkeun urang teras urang bieu maca email anu aranjeunna kirim.

Dinten ieu kuring nampi email ti Amérika sareng grapik anu leres-leres narik ati:
Amérika Airlines Email Revue

Saatos diklik, kuring mendakan yén urang Amérika damel hébat dina ieu. Tautan pikeun diklik ngagaduhan 'konci' anu dasarna nyarios ka situs anu nampi saha kuring. Dina gilirannana, nalika kuring ngarobih karesep kuring (single-click, simple, flash), hasilna langsung. Kuring henteu kedah nempatkeun inpormasi tambahan anu parantos dipibanda sareng aranjeunna henteu nyobian nambihan iklan atanapi pamasaran luar negeri pikeun produk sareng jasa sanés.

Ieu kampanye akuisisi anu saé pisan - kuring panasaran kumaha kasuksesanna. Éta ngagaduhan sadaya unsur suksés:

  1. Éta narik perhatian anjeun.
  2. Éta nyayogikeun insentif.
  3. Éta ngagaduhan seruan pikeun aksi.
  4. Olahtalatah éta katingali pisan.
  5. Prosés konvérsi éta saderhana.

Saé pisan! Patarosan anu asli, tangtosna, nyaéta lamun aranjeunna tiasa ngajaga emailna relevan pikeun kuring. Upami aranjeunna henteu tiasa, kuring bakal langganan sareng ieu sadayana bakal musnah.

2 Komentar

  1. 1
    • 2

      Kuring satuju Jonathan - tapi éta jadi kaluar tina karakter pikeun salah sahiji surelek maranéhanana yén éta sabenerna bray perhatian kuring. Kaula teu yakin yén éta ngahaja bagian tina strategi - tapi digawé!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.