Hapunten Careerbuilder! iFilm mawa Komérsial Super Saeful

Oke, kuring ngagaduhan rasa teu resep ka Careerbuilder milik koran nyanggakeun anu pangsaéna ti kuring. Upami kuring parantos ngalakukeun snooping tambahan, kuring bakal mendakan yén iFilm ngagaduhan hak pikeun nyebarkeun pilem. Youtube henteu. Janten - ieu aranjeunna, iklan karesep kuring tina Super Bowl 2007:

Hapunten Careerbuilder! (Sanaos kuring masih mikir yén anjeun kedah gaduh sebaran lengkep sareng gratis tina iklan anjeun ngalangkungan komunitas jaringan sosial video online)

Pikeun ningali sadaya Iklan Super Saeful pikeun 2007, ieu anjeun angkat:
iFilm 2007 Super Saeful Komérsial

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.