Naha Halaman Ngeunaan Kami Ngeunaan Praktik Pangsaéna Ieu?

Ngeunaan Kami Halaman Praktik Pangsaéna

An Tentang Kami halaman mangrupikeun salah sahiji halaman anu diwincik dina unggal daptar halaman wéb. Éta halaman anu langkung kritis tibatan perusahaan anu masihan kiridit na. A hébat Tentang Kami halaman sering ditingali ku calon karyawan sareng klien pikeun diajar langkung seueur ngeunaan jalma-jalma di tukang perusahaan. Kami sering hilap yén éta sanés ngan ukur fitur sareng manpaat anu diarepkeun ku prospek - aranjeunna hoyong yakin yén aranjeunna badé damel sareng jalma anu aranjeunna percanten sareng moal kuciwa!

Percaya sareng hormat mangrupikeun hal-hal anu kedah dihasilkeun. Kasadaran asalna tina luhur pikiran. Ieu sadayana kedah janten tujuan akhir strategi pamasaran anjeun, ti SEO sareng pamasaran kontén ka média sosial sareng email. Halaman Ngeunaan Kami perusahaan anjeun mangrupikeun kasempetan sanés pikeun nyaritakeun carita anu bakal ngabantosan anjeun tetep dina pikiran palanggan anjeun. (Sareng salaku Bulao Acorn urang ulikan ngabuktikeun, éta ogé kasempetan pikeun dijual.) Vincent Nero, Spesialis Pamasaran Eusi Senior

Siege Media dianalisis naon anu sami sareng halaman Tentang Kami anu berprestasi tinggi sareng ngahiji hiji artikel epik anu ditampilkeun 50 Inspirasi Ngeunaan Kami Halaman Halaman. Aranjeunna ngahasilkeun infographic anu saé ieu anu nunjukkeun 11 prakték pangsaéna pikeun dituturkeun nalika anjeun ngarancang anjeun sorangan:

  1. nilai dalil - posisi nilai dalil anjeun di luhur tilepan dimana pangguna nyéépkeun 80% waktosna.
  2. mangpaat - konsumén resep maca ngeunaan kauntungan positip tibatan négatip.
  3. Ngahudangkeun Émosi - prospek anjeun bakal 2 ka 3 kali leuwih gampang kalibet ku carita émosional pikeun mangaruhan aranjeunna.
  4. video - seuseueurna anu nyandak kaputusan langkung resep ningali pidéo tibatan maca téks dina hiji halaman.
  5. pamadeg - kalebet gambar anu tiasa dikenal pikeun pangadeg perusahaan anjeun, éta bakal ningkatkeun konversi 35%!
  6. Photos - konsumén nyéépkeun 10% langkung seueur waktos ningali poto tibatan maca téks dina hiji halaman. Splurge pikeun nembak propésional!
  7. Teu Poto Saham - poto saham henteu ngan ukur bla ... éta leres-leres konci pikeun teu percanten ka perusahaan.
  8. Testimonials - kasaksian pelanggan ningkatkeun penjualan ku 34%!
  9. Ulasan Positip - 72% jalma nyarioskeun ulasan anu positip ngajantenkeun aranjeunna langkung percanten kana bisnis lokal.
  10. Nelepon ka Aksi - naon anu anjeun pikahoyong pikeun datang nalika aranjeunna marios halaman anjeun? Konversi tripel ku nambihan CTA!
  11. kontak Info - 51% jalma mikir yén inpormasi kontak anu lengkep nyaéta unsur pangpentingna anu leungit tina halaman wéb. (Kami resep nempatkeun éta dina footer dina unggal halaman!)

Ieu infographic, Élmu Tukangeun Hebat Ngeunaan Urang Kaca.

Ngeunaan Kami Halaman Praktik Pangsaéna

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.