kira-kira Martech Zone

Éta sadayana dimimitian salaku klub buku.

Leres, kuring serius. Kuring ngamimitian padamelan kuring dina wéb langkung ti dua puluh taun ka pengker. Situs anu mimiti kuring mangrupikeun situs anu disebat Helping Hand anu nyusun situs anu pangsaéna ti sakuliling wéb pikeun ngabantosan jalma nganggo komputerna sareng nganggo sumber daya dina Internét. Mangtaun-taun saurna kuring ngajual domain ka perusahaan anu ngabantosan jalma-jalma lirén ngaroko, salah sahiji anu munggaran gede kontrak.

Kuring mimiti ngeblog dina blogger sareng ngarang sajak ngeunaan sagala rupa ti politik dugi ka alat Internét. Kuring aya di saluruh tempat sareng seuseueurna nyerat kanggo kuring sorangan - tanpa seueur pemirsa. Kuring kagolong kana klub Pemasaran Buku di Indianapolis anu gancang tumuh di luar kendali. Kana waktosna, kuring terang yén langkung seueur kelompok anu datang ka kuring pikeun naséhat téknologi. Kombinasi kasang tukang téknologi kuring sareng bisnis sareng kapinteran pamasaran kuring diperyogikeun pisan sabab Internét gancang-gancang ngahasilkeun parobihan industri.

Sabada maca Paguneman Buligir, Kuring termotivasi pikeun mérek anu hadé sareng ngendalikeun kontén dina situs. Kuring ogé hoyong langkung kendali kana tampilan sareng rasana blog kuring, janten kuring ngalih kana domain kuring, dknewmedia.com, dina 2006 sareng ngawangun situs WordPress munggaran kuring. Kusabab kuring fokus kana téknologi pamasaran, kuring henteu hoyong domain anu nganggo nami kuring janten jalan, janten kuring ngalih situs (nyeri) kana domain énggal na di 2008 dimana éta dipelak ti saprak éta.

DK New Media

nu Martech Zone dipiboga tur dioperasikeun ku DK New Media, lembaga anu kuring mimitian di 2009. Saatos damel sareng ampir unggal jurusan pamasaran online utama dina jabatan kuring di ExactTarget sareng ngaluncurkeun Compendium, Kuring terang aya paménta anu hébat pikeun kaahlian sareng bimbingan kuring dina industri anu rumit.

DK New Media nyaéta perusahaan pribadi kuring anu ngawaskeun publikasi, podcast, bengkel, webinar, sareng pertunjukan kuring. Highbridge nyaéta kuring Agénsi Rakan Salesforce anu ngabantosan perusahaan ngamaksimalkeun investasi aranjeunna dina produk Salesforce sareng Marketing Cloud. Kami nawiskeun integrasi, migrasi, latihan, konsultasi strategis, sareng pamekaran khusus. 

Hatur nuhun pisan kana pangrojongna mangtaun-taun!

Douglas Karr

Douglas Karr
CEO, DK New Media

nu Martech Zone bangga dibanggakeun ku Flywheel ngatur WordPress hosting sareng kami mangrupikeun afiliasi.