Abstrak: Kolaborasi, Vérsi, sareng Handoff Desain Produk Anjeun

Kolaborasi Desain Abstrak pikeun Sketsa sareng Adobe XD

Kami nuju damel sareng perusahaan nasional ayeuna pikeun ngembangkeun template email Awan Marketing khusus pikeun masing-masing departemén sareng unit bisnis. Kusabab pamangku kapentingan, kontraktor, sareng désainer sadayana jauh, désainer ngembangkeun mockupna sareng damel versi sareng tim kapamimpinan na - teras dipasrahkeun ka tim kami pikeun coding sareng palaksanaan responsif.

Désainer ngenalkeun kuring ka Abstract. abstrak mangrupikeun alat kolaborasi online pikeun Mac dimana perusahaan, kontraktor, sareng klien anjeun tiasa ngatur, vérsi, sareng desain dokumén dina hiji tempat.

Ihtisar Abstrak

Pikeun ngédit atanapi nyiptakeun file desain, anjeun kedah unduh aplikasi desktop macOS. Pikeun ngabagi sareng kéngingkeun tanggapan, aplikasi desktop nyingkronkeun sareng Aplikasi wéb Abstract.

Prosés Alur Kerja Abstrak

Abstrak ngamungkinkeun tim anjeun damel ti master, cabang, kolaborasi, masihan umpan balik sapanjang jalan pikeun nyiapkeun desain produk anu disatujuan pikeun produksi.

proyék abstrak

  1. impor - impor sketsa jeung Adobe XD file sareng langsung ngadamel tempat anu terpusat pikeun karya desain anu paling énggal sareng dokuméntasi anu ngadukung.
  2. ngagawe bebarengan - Mimitian éksplorasi ku nyiptakeun cabang tina master pikeun ngarancang di rohangan kerja paralel. Cabang mangrupikeun ruang anu aman dimana anjeun sareng désainer sanés tiasa damel dina file anu sami dina waktos anu sami, tanpa nimpa padamelan masing-masing atanapi mangaruhan master.
  3. ngalakukeun kajahatan - Dokumén sareng simpen karya anjeun kalayan kontéks anu ditambihan, ngawangun dokuméntasi nalika anjeun angkat. Kaasup catetan ngeunaan naon anu anjeun lakukeun sareng naha mangrupikeun bagian tina nyimpen padamelan anjeun di Abstract.
  4. eupan balik - Nyungkeun tanggapan ti désainer sareng pamangku kapentingan sanés, langsung kana padamelan. Koméntar sareng anotasi kacatet dina artboard pikeun rujukan gampang.
  5. Vérsi - Saatos desain disatujuan sareng siap maju, léngkah salajengna nyaéta ngagabung, atanapi nambihan, parobihan anjeun kana master. Anjeun tiasa ngabandingkeun versi anu béda tina artboard sateuacan mutuskeun parobihan anu anjeun hoyong simpen pikeun dikuasai sareng mana anu henteu. Sareng, upami anjeun ngarobih pikiran atanapi ngalakukeun kasalahan, anjeun tiasa teras-terasan mundur kana vérsi anu sateuacanna.
  6. produksi - Karya transisi tina desain kana pamekaran langsung ti Abstract. Pamekar tiasa ngabandingkeun parobihan, ningali ukuran, sareng unduh aset - sadayana tina tautan. Aksés Viewer anu aranjeunna peryogi (sareng gratis).

Abstrak nawiskeun tawaran anu biasa sareng enteprise.

Mimitian Percobaan Abstrak 14 Hari Anjeun Jadwalkeun Perusahaan Abstract Demo

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.