Sawangan Anu Dicepatkeun: Tés prediktip pikeun Surat Langsung

Quad Graphics Dipercepat Wawasan

Sateuacan digital, kuring damel di koran sareng industri surat langsung. Nalika koran gagal diadopsi atanapi diadaptasi dina waktosna pikeun ngajaga kontrolna kana anggaran iklan, surat langsung teras-teras masih ngajalankeun hasil anu luar biasa. Nyatana, kuring badé ngajawab yén seueur kampanye pamasaran langsung kalayan surat langsung panginten langkung seueur perhatian - ngalangkungan noise digital. Kanyataanna nyaéta, nalika kuring nampi ratusan email sareng spanduk anu pencét kuring unggal dinten, kuring nampi sakedik potongan email langsung ... sareng kuring ningali éta sadayana.

Sapertos kalolobaan mediums, sanaos, mail langsung peryogi pangukuran sareng optimalisasi anu teras-terasan. Kusabab biaya surat, seueur pemasar parantos nyerah dina média pikeun alesan ieu sareng ngalih kana pendekatan digital anu kirang résiko. Hanjakal ... kumargi kéngingkeun sababaraha prospek paling saé dilakukeun liwat média tradisional.

Kumaha upami anjeun tiasa nyobian kampanye surat langsung anjeun tanpa biaya éta?

Quad / Graphics parantos ngaluncurkeun platform uji langsung mail anu ngagunakeun analytics prediktis pikeun langkung gancang nguji kréatip sareng format tanpa milis fisik. Disebatna Sawangan Anu Digancang sareng éta tiasa nyobian dugi ka 20 variabel eusi dina hiji pas. Éta nganggo matéri persona canggih anu ngagabungkeun demografi sareng ciri émosional pikeun ngaduga naon faktor anu memotivasi batur pikeun ngalakukeun tawaran.

Rata-rata, Gancangan Wawasan parantos ngabantosan para pemasar pikeun nganteurkeun:

  • 18 nepi ka 27 persén angkat dina tingkat réspon
  • Diandelkeun hasilna 60 dinten vs hiji nepi ka dua taun pikeun tés tradisional
  • A Réduksi 90 persén dina waragad uji coba

Sadaya ieu kahontal tanpa ngirimkeun sapotong surat fisik. Platform, anu disebut Accelerated Insights, negeskeun yén uji prediksi akurat 97 persén (+/- 3 persén), mastikeun hasil survey bakal diréproduksi dina tés langsung. Tim parantos nerapkeun sareng nguji sistem dina sababaraha industri:

  • Asuransi Otomatis Nasional - Gancangan Wawasan ngaramal paningkatan 23 persén dina tingkat respons, kanaékan anu sabenerna nyaéta 25 persén.
  • Telecom Nasional - Ngirangan anggaran uji coba na ku 55 persén saatos Gancangan Wawasan akurat diprediksi unsur mana anu paling mangaruhan réspon
  • Pangecér Footwear Khusus Daérah - Angkat 32 persén salaku réspon anu ngaleungitkeun garis dasar KPI perusahaan sahenteuna 200 persén. Perusahaan ngalegaan panggunaan matrix persona Accelerated Insights kana sadaya saluran pamasaran
  • Firma Asuransi Kahirupan Nasional - Gancang Wawasan ngaduga angkat 18 persén dina réspon sareng kanaékan sabenerna 19 persén

Dipercepat Wawasan Analytics prediksi pikeun Surat Langsung

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.