accessiBe: Jieun Loka Sakur Certified Diaksés Ngagunakeun AKAL jieunan

AccessiBe AI Aksesibilitas

Sanaos peraturan pikeun aksés ka situs parantos aya mangtaun-taun, perusahaan parantos lambat ngaréspon. Abdi henteu percanten yén éta masalah empati atanapi karep di sisi korporasi… Abdi leres-leres yakin yén perusahaan-perusahaan ngan saukur berjuang pikeun tetep.

Salaku conto, Martech Zone rengking kirang pikeun diakses na. Lila-lila, kuring ngusahakeun ningkatkeun coding, desain, sareng metadata anu diperyogikeun… Kuring teu boga panghasilan atawa staf pikeun tetep dina luhureun sagalana Abdi peryogi geus ... Kuring ngan ngalakukeun pangalusna abdi tiasa.

Abdi henteu percanten yén kuring mangrupikeun pengecualian di dieu… kanyataanna, jumlahna kaget nalika anjeun nganalisa wéb sareng nyoko kana standar aksésibilitas:

Analisis sajuta halaman utama dina wéb ngira-ngira yén ngan 1 persén nyumponan standar aksés anu paling sering dianggo.

WebAIM

Naon Aksesibilitasna? Naon Standar na?

Pedoman Aksesibilitas Kontén Wéb (WCAG) ngahartikeun kumaha ngajantenkeun eusi digital langkung diaksés ku jalma-jalma cacad. Aksesibilitas ngalibatkeun rupa-rupa cacad:

  • pisuil disabilities - kalebet lolipna pinuh atanapi parsial, buta warna, sareng kamampuan pikeun ngadiskriminasi unsur anu kontras.
  • Disabilitas auditor - kalebet pireu lengkep atanapi parsial.
  • Cacad fisik - kalebet kamampuan berinteraksi sareng medium digital ngalangkungan perangkat keras salain ti alat antarbeungeut pangguna anu khas sapertos keyboard atanapi mouse.
  • Disabilitas nyarios - kalebet kamampuan berinteraksi sareng medium digital ngalangkungan biantara. Jalma anu henteu ngagaduhan kabisa gaduh halangan pidato anu nangtang sistem modéren atanapi panginten henteu gaduh kamampuan nyarios pisan sareng meryogikeun sababaraha jinis antarbeungeut pangguna.
  • Cacat kognitif - kaayaan atanapi gangguan anu ngahambat prosés méntal hiji jalma, kalebet ingetan, perhatosan, atanapi pamahaman.
  • Cacad basa - kalebet tantangan basa sareng literasi.
  • Cacat diajar - kalebet kamampuan pikeun nganapigasi sacara épéktip sareng nahan inpormasi.
  • Cacad neurologis - kalebet kamampuan berinteraksi sareng halaman wéb tanpa aya pangaruh négatip ku konténna. Conto tiasa visual anu memicu kejang.

Naon komponén média digital ngagabungkeun aksés?

Aksesibilitas sanés hiji komponén, éta mangrupikeun gabungan desain antar muka pangguna payun sareng inpormasi anu ditepikeun:

  • Sistem Manajemén Eusi - platform anu dimangpaatkeun pikeun ngembangkeun pangalaman pangguna. Platform ieu kedah nampung pilihan aksés.
  • eusi - inpormasi dina halaman wéb atanapi aplikasi wéb, kalebet téks, gambar, sareng sora ogé kode atanapi markup anu ngahartikeun struktur sareng presentasi.
  • Anggota-Agén - panganteur anu dianggo pikeun berinteraksi sareng konténna. Ieu kalebet panyungsi, aplikasi, sareng pamuter média.
  • Téhnologi bantosan - pamiarsa layar, kibor alternatif, saklar, sareng parangkat lunak scanning anu dianggo ku jalma cacat pikeun berinteraksi sareng agén pangguna.
  • Alat évaluasi - alat évaluasi aksés wéb, validator HTML, validator CSS, anu masihan tanggapan ka perusahaan ngeunaan kumaha carana ningkatkeun aksés situs sareng tingkat patuh anjeun.

AccessiBe: Ngagabungkeun AI pikeun Aksesibilitas

Kacerdasan buatan (AI) ngabuktikeun janten langkung seueur ngabantosan ku cara anu teu disangka ... sareng aksés ayeuna salah sahijina. aksésiBe ngagabungkeun dua aplikasi anu babarengan ngahontal patuh pinuh:

  1. An panganteur aksés pikeun sadaya pangaturan UI sareng desain anu aya hubunganana.
  2. An Powered AI latar tukang pikeun ngolah sareng nanganan sarat anu langkung rumit - optimalisasi pikeun pamaca layar sareng navigasi keyboard.

Ieu video tinjauan:

tanpa aksésiBe, prosés remediasi aksés wéb dilakukeun sacara manual. Butuh saminggu sareng artos puluhan rébu dolar. Tapi anu paling penting ngeunaan remediasi manual nyaéta saatos éta réngsé, laun-laun janten rusak kusabab peramban, CMS, sareng tangtosna, pembaruan halaman wéb. Dina sababaraha bulan, peryogi proyek énggal.

jeung aksésiBe, prosés na langkung gampang:

  1. Nempelkeun hiji garis kode JavaScript dina halaman wéb anjeun.
  2. Antarmuka aksés langsung muncul dina halaman wéb anjeun.
  3. aksésiBeAI nuju ngamimitian scanning sareng nganalisis halaman wéb anjeun.
  4. Hingga 48 jam, halaman wéb anjeun tiasa diakses sareng patuh kana WCAG 2.1, ADA Judul III, Bagian 508, sareng EAA / EN 301549.
  5. Unggal 24 jam, AI nyeken eusi anyar sareng dirévisi pikeun ngalereskeun.

Ngaleungitkeun rébuan dolar sababaraha kali dina sataun sanés hal anu paling dimungkinkeun ku usaha. Ku ngajantenkeun aksés wéb gampang, terjangkau, sareng teras dijaga - aksésiBe ngarobah buruan.

panganteur ai

aksésiBe nawaran ogé a Paket Pendukung litigasi tanpa biaya tambahan, dina kasus pamatuhan halaman wéb anjeun ditantang. Marengan perhatian pribadi aranjeunna, ikét kalebet audit profesional, laporan, pemetaan aksés, dokuméntasi pendukung pamatuhan, padoman, sareng sanésna deui.

Naha Ieu Deductible Pajak?

Sababaraha nagara, kaasup Amérika Serikat, nawiskeun kiridit pikeun ngaktipkeun situs anjeun pikeun aksés anu ditumpurkeun. Usaha leutik layak ngagunakeun formulir 8826 pikeun ngaku kiridit aksés ditumpurkeun taunan. kiridit ieu mangrupa bagian tina kiridit bisnis umum.

Diajar deui Ngadaptarkeun Gratis

Panyingkepan: teguh abdi Highbridge mangrupakeun AccessiBe mitra sareng kami nganggo tautan pelacak pasangan afiliasi kuring dina tulisan ieu. Upami anjeun peryogi bantosan pikeun ngonpigurasikeun sareng nyebarkeun AccessiBe, kami tiasa ngabantosan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.