Kabebasan Accrisoft: Rupa-rupa CMS

accrisoft

Kaseueuran halaman wéb modéren nganggo CMS (Content Management System) pikeun ngamungkinkeun pangurus halaman wéb pikeun ngarobih, ngirim kontén, sareng ngatur halaman wéb. Ieu kontras jaman baheula nelepon ka agénsi desain anjeun pikeun ngalakukeun parobihan, anu tiasa janten mahal pisan sareng nyababkeun telat dina pembaruan. Sedengkeun manajemén halaman wéb tadina mah ngan ukur karajaan individu anu terampil pisan (kadang disebut "wébmaster"), CMS muka kontrol pikeun anggota non-téknis dina hiji organisasi, sapertos sutradara pamasaran, asistén administrasi, atanapi bahkan CEO.

At SpinWeb, urang ngadamel situs dina Kabebasan Accrisoft platform. Freedom nyaéta CMS anu rada unik sareng ngagaduhan sababaraha kauntungan anu saé tibatan sababaraha pamaén sanés. Indianapolis sigana janten kota WordPress sareng kuring ningali seueur perusahaan nganggo salaku platform halaman wéb. Teu aya anu lepat sareng WordPress sareng kanyataanna kuring nyalira blog pribadi sareng situs nyarios diwangun dina WordPress. Nanging, Freedom ngagaduhan sababaraha kaunggulan anu béda nalika ngeunaan kagunaan, jero fitur, sareng dukungan. Kuring resep kanyataan yén kami unik sareng ngamangpaatkeun Kabébasan salaku platform pilihan urang, hususna pikeun organisasi anu langkung ageung anu nungtut langkung seueur tibatan platform open-source anu biasana tiasa disayogikeun.

Sistem Manajemén Eusi kalayan Dukungan

Hiji hal anu saé ngeunaan Kabébasan nyaéta éta dirojong pinuh sareng dijaga ku Accrisoft. Aya tim pangembangan khusus anu dibayar kanggo nyiptakeun fitur-fitur anyar, ngalegaan modul anu aya, sareng ngajantenkeun umpan balik pelanggan kana platform anu nguatkeun organisasi komunikasi online. Accrisoft mangrupikeun perusahaan anu saé sareng kuring parantos seueur paguneman anu saé sareng CEO Jeff Kline ngeunaan masa depan platform sareng ngeunaan bisnis online sacara umum.

Codebase Freedom urang kadorong kaluar ti sérver pusat anu mastikeun yén unggal pamasangan konsisten. Kalayan seueur platform open source, modél anu biasa nyaéta nyetél 50+ halaman wéb anu sanés anu sadayana nganggo plug-in, versi, sareng hack anu béda anu teras janten impian pikeun dijaga salaku agénsi. Kabébasan ngamungkinkeun SpinWeb pikeun ngadukung sareng ngajaga jumlah halaman wéb anu teu ditangtoskeun tanpa hariwang ngeunaan sauyunan antara aranjeunna. Kusabab sadaya parangkat lunak disimpen dina awan, klien kami henteu kedah hariwang ngeunaan masang parangkat lunak dina komputerna. Éta ngan saukur tiasa lebet sareng damel. Salaku tambahan, urang tiasa ningkatkeun halaman wéb palanggan kami dina sababaraha menit nalika versi anyar Kabébasan dileupaskeun.

Interface Pamaké Pinunjul

Freedom ogé ngagaduhan antarbeungeut pangguna anu saé. Sedengkeun sababaraha platform sumber terbuka tiasa matak lieur pikeun pangguna tungtung, Freedom nampilkeun antar muka anu bersih, saderhana anu matak ngamudahkeun pikeun jalma sanés téknis pikeun ngatur halaman wébna.

Modul anu lega pikeun Email, Formulir, E-commerce sareng seueur deui

Freedom nyayogikeun sababaraha modul anu kuat anu ngahijikeun mulus kana bagian sanés halaman wéb. Salaku conto, Freedom kalebet bawaan Modél Marketing Email, anu masihan pamilik halaman wéb lengkep solusi Email Marketing swasta dipasang langsung kana halaman wéb. Éta kalebet témplat, penjadwalan, manajemén palanggan, sareng statistik pangiriman anu dipasang langsung. Éta ogé narik data tina modul anu sanés supados para pemasar tiasa ngirim kampanye kana daptar anu dihasilkeun tina bagian sanés situs, sapertos pendaptaran acara.

nu Modul Forms dina Freedom pisan kuat sareng nandingan seueur pembina bentuk mandiri anu aya ayeuna. Kalayan Merdika, pangurus halaman wéb anu sanés téknis tiasa ngawangun bentuk anu rumit (atanapi saderhana) pikeun aplikasi, pendaptaran acara, sumbangan, sareng lead candak sadayana kalayan sababaraha klik. Data formulir éta teras tiasa diolah sareng diekspor ku sababaraha cara atanapi bahkan diintegrasikeun kana karanjang balanja kanggo aplikasi e-commerce anu maju.

Nu diwangun dina karanjang balanja dina Freedom ogé ngamungkinkeun usaha nyebarkeun solusi e-commerce terpadu dina halaman wéb sareng ngajual produk kalayan usaha minimal. Ieu ogé tiasa manjangan kana pendaptaran acara, ngamungkinkeun organisasi ngajual pendaptaran kana acara sareng nampi kartu kiridit atanapi e-cek pamayaran online.

Kabebasan ngagaduhan modul internal pikeun Blog, Kalénder Acara, Kaluaran Pers, Podcast, Forum, Diréktori, RSS, Program Afiliasi, Tagihan, sareng Poll, ngan ukur sababaraha pilihan séjén dina sistem. Salaku tambahan, kaseueuran modul tiasa ngahijikeun sareng jaringan sosial anu ngarah, anu hartosna yén pembaruan halaman wéb sacara otomatis tiasa didorong langsung ka Twitter, Facebook sareng LinkedIn.

Kabebasan mangrupikeun sistem anu aman pisan. Henteu ngan ukur aplikasi anu diuji sareng dikeras, tapi ogé ngagaduhan fitur manajemén multi-pangguna anu hadé, anu ngamungkinkeun sababaraha manajer halaman wéb ngagaduhan kalungguhan sareng tingkat aksés anu béda. Éta ogé ngagaduhan modul Workflow, anu ngamungkinkeun para panyunting pikeun nyatujuan atanapi nolak parobihan sateuacan hirup.

Situs Organisasi Kaanggotaan

Kuring bakal anteng upami kuring henteu ogé nyorot solusi anu saé pikeun kabébasan anggota Freedom, sapertos asosiasi. Modél Kaanggotaan Freedom ngamungkinkeun kelompok dumasar-anggota pikeun ngatur basis data lengkep pikeun anggota sareng ngantepkeun anggota-anggota éta pikeun ngajaga rekeningna sareng ngadamel pembaruan ngalangkungan wéb. Modul ogé ngamungkinkeun anggota tagihan, CRM, pamasaran, sareng komunikasi. Usaha ogé tiasa ngagunakeun éta salaku basis data palanggan sareng kanyataanna sistem database sareng tagihan SpinWeb sacara sadayana dikelola ngalangkungan Freedom, kumplit sareng tagihan email, tagihan anu teras-terasan, sareng pamayaran online.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, hiji kaunggulan anu hébat dina ngagunakeun Freedom nyaéta sadayana aya dina hiji tempat. Sateuacan damel sareng kami, seueur klien kami nganggo alat anu sanés pikeun pamasaran email, e-commerce, blogging, pendaptaran acara, eusi wéb, sareng manajemén kaanggotaan. Saatos ngalih ka Freedom, aranjeunna resep gampang panggunaan sareng efisiensi (teu kakantun hemat biaya) ngagaduhan sadayana dina hiji tempat.

Search Management Optimized Content Management System

Kabébasan ogé mesin pencari pisan ramah. Situs wéb dumasar-kabébasan nganggo "HURLs" (URL anu tiasa dibaca ku Manusa) anu hartosna kontén tiasa diindéks ku mesin pencari langkung gampang. HURLs ngabantosan ningkatkeun rangking halaman wéb dina mesin pencari sareng ogé katingali langkung saé pikeun manusa tibatan URL anu didamel basis data anu has dina seueur sistem anu sanés. The HURLs in Freedom sadayana tiasa disaluyukeun.

Salaku Panyayogi Solusi Accrisoft anu sah, SpinWeb tiasa nyebarkeun halaman wéb anu gancang pisan sareng kualitas anu saluyu unggal waktos kusabab standarisasi kami dina Merdika. Klién kami resep gampang panggunaan, integrasi anu kuat, sareng tingkat kontrol anu aranjeunna ayeuna gaduh nalika ngatur halaman wéb na.

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.