2FA Akronim

2FA

2FA mangrupakeun akronim pikeun Dua-Factor auténtikasi.

Lapisan panyalindungan tambahan dipaké pikeun mastikeun kaamanan akun online saluareun ngan hiji ngaran pamaké sarta sandi. Pamaké ngasupkeun sandi lajeng diperlukeun pikeun nuliskeun tingkat kadua auténtikasi, sakapeung ngarespon ku kode dikirim via pesen téks, email, atawa ngaliwatan hiji aplikasi auténtikasi.