3P Akronim

3P

3P nyaéta akronim pikeun Pihak katilu.

Data kaala, ilaharna ngaliwatan beuli, ti parusahaan nu aggregates data tina sababaraha sumber jeung nu ilaharna merges, deduplicates, sarta validates informasi. Hiji conto hébat ieu Zoominfo dina spasi B2B. Zoominfo idéal pikeun departemén penjualan sareng pamasaran pikeun ngabeungharan data pihak kahiji sareng dianggo pikeun ningkatkeun targét.