4P Akronim

4P

4P nyaéta akronim pikeun Produk, Harga, Tempat, Promosi.

Model 4P pamasaran ngawengku produk atawa jasa nu nuju jualan, sabaraha anjeun ngecas tur éta nilai, dimana anjeun kudu ngamajukeun eta, sarta kumaha anjeun bakal ngamajukeun eta.