ABM Akronim

ABM

ABM nyaéta akronim pikeun Marketing Dumasar Akun.

Ogé katelah pamasaran akun konci, ABM mangrupikeun pendekatan strategis dimana organisasi koordinat penjualan sareng komunikasi pamasaran sareng nargétkeun pariwara ka prospek atanapi akun palanggan anu tos ditangtukeun.