AE Akronim

AE

AE nyaéta akronim pikeun Eksekutif akun.

Ieu mangrupikeun anggota tim penjualan anu nutup deal sareng kasempetan anu mumpuni penjualan. Aranjeunna umumna nyaéta anggota tim akun anu ditunjuk salaku salesperson utama pikeun akun éta.