AI Akronim

AI

AI nyaéta akronim pikeun Kacerdasan buatan.

Cabang élmu komputer anu lega pikeun ngawangun mesin pinter anu tiasa ngalaksanakeun tugas anu biasana ngabutuhkeun kecerdasan manusa. Kamajuan dina pembelajaran mesin sareng diajar jero nyiptakeun peralihan paradigma dina ampir unggal séktor industri téknologi.