AM Akronim

AM

AM nyaéta akronim pikeun Ménéjer Akunting.

AM mangrupikeun jalma penjualan atanapi palayanan palanggan anu tanggung jawab pikeun ngatur akun palanggan ageung atanapi sakelompok akun ageung.