Akronim ANA

ANA

ANA nyaéta akronim pikeun Asosiasi Pengiklan Nasional.

anjeunna ANA nyaéta asosiasi dagang pangkolotna sareng panggedéna di industri iklan Amérika Serikat. Asalna katelah Asosiasi Manajer Periklanan Nasional, éta diadegkeun pikeun ngamajukeun hubungan koperasi antara industri pariwara régional sareng nasional, pabrik sareng padagang, sareng pangiklan sareng agénsi.

sumber: ANA